banner388

“Şehit cenazelerine girmemizi engelliyorlar”

Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu için düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gergin anlarla ilgili CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak Samsunhaber.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

“Şehit cenazelerine girmemizi engelliyorlar”

Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu için düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gergin anlarla ilgili CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak Samsunhaber.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

10 Ekim 2018 Çarşamba 18:35

Samsun Haber - Batman'da bölücü terör örgütü PKK tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu için memleketi Ladik'te tören düzenlenmişti. Şehidin cenaze töreni sırasında vatandaşın biri CHP Genel Başkanının göndermiş olduğu çelengi yerden yere vurmuştu. CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak konuyla ilgili Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün bilgisi oldu”

Şehit cenazesinde olan olaydan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün haberi olduğunu ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, “Yaklaşık 2 yıldır bizim şehit cenazelerine girmemizi engelliyorlar. Daha önceden de bu tür olaylar yaşandı. Eskişehir’deki şehidimizin de olduğu cenaze töreninde benzer bir olay yaşanmış. Bu tür yerlerde tek bir kişi nasıl böyle bir şey yapabilir bunu da ayrıca tartışmak lazım. Ben bu olanları algı yaratmak üzerine kurgulanmış bir senaryo diye düşünüyorum. Biz bu şahsın kimlik bilgilerini bulduk ve bugün Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün bilgisi oldu” şeklinde konuştu.

“PKK’lı katilleri davul ve zurnayla karşılayanlar hala iktidardalar”

AK Parti’nin geçmişte teröristlerle yakın olduğunu ve şu anda bütün bu olanları CHP’nin üzerine atmak istediklerini söyleyen Başkan Kundak, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk kurucusu ve Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusal bağımsızlığımızı, cumhuriyetimizi savunan özellikle de milli sınırları içerisinde vatan bir bütündür bölünemez şiarını taşıyan kadrolardır. CHP, geçmişten bugüne kadar teröre hep karşı çıkmıştır. Özellikle terör konusunda İmralı Adasında görüşmeler yapanlar, sınırda göstermelik mahkemeler kurarak PKK’lı katilleri davul ve zurnayla karşılayanlar hala iktidardalar. Bu olanların faturasını CHP’ye kesmek istiyorlar” diye ifade etti.

“İktidar terörle bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyor”

İktidarın CHP’yi terörle bağlantısı varmış gibi göstermeye çalıştığını belirten Başkan Kundak, “İktidarda olanlar kendi yaptıkları şeyleri Cumhuriyet Halk Partisinin üzerine atamazlar. Terörle hiçbir bağlantımız yoktur. İktidarda olanlar bizim terörle bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyor ve halkın bu şekilde görmesini sağlıyor” dedi.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 11.10.2018 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şovmen 2018-10-10 22:29:28

Ya şu adama sinir oldum şehit yakını olmadığı kesin şovmen orada kendine prim yapmaya çalışıyor çok yapmacık hareketler kameraları biir halt yaptığını zannediyor zavallı

Avatar
ATSIZ 2018-10-11 09:10:11

CHP'liler şehit cenazelerine alınmayacaksa CHP'li ailelerin çocuklarını askere almayın. CHP'ye terör odağı diyenler, teröristleri Habur'da davul zurnayla karşılayanlar CHP'liler miydi?

Avatar
ibrahim 2018-10-11 08:40:07

bu haberi yazarken bile taraf olduğunuz belli. bal gibide terör ve teröriste destek veren bir partidir chp. bu yaptığınız yorumu yayınlayın da tarafınızı görelim.

Misafir Avatar
ATSIZ 2018-10-11 09:10:43 @ibrahim

PKK'lıları Habur'da davul zurnayla karşılayanlar CHP'liler miydi?

Beğenmedim! (2)
Avatar
okuyucu 2018-10-11 09:29:53

tam bir zavallı

Avatar
ÇETİN 2018-10-11 09:54:22

chp'nin sicili bozuk..27 Mayıs,28 Şubat 15 Temmuz chp'nin taraf olduğu hatta tam merkezinde olduğu..vatan hainliği olaylarıdır...chp için vatan millet önemli değil..halkını zenci gören chp zihniyetidir..gayrısı boş laf...liderinizden belli tüm pkk lılar ile kol kola ..işbirliği içinde....

Avatar
ÇETİN 2018-10-11 09:59:12

chp'nin pkk ve yandaşları ile bağlantılı olduğunu hem lideriniz..hem hem vekilleriniz hiç çekinmeden halk ile paylaşıyor...haberim yoktur düşüncesi ile kimseyi kandıramazsınız..haberiniz var..chp pkk ve yandaşları ile pozlar vermekte..vekillerinizin çoğu onlar ile iç içe...bunu dünya biliyor...

Avatar
AHMET 2018-10-11 10:15:18

Bunlara neden ceza verilmez insanları kin ve düşmanlık aşıladıkları için

Avatar
Elli5 2018-10-11 08:55:57

Yalan mı terör partisi ile ittifak halinde değil misiniz..