banner388

Samsun’un en renkli fuarı

Samsunhaber.com olarak bu yıl 2.’si düzenlenen EV’leniyoruz Fuarındayız. 11Şubat’ta bitecek olan Samsun’un en renkli ve eğlenceli fuarında ziyaretçiler birbirinden güzel şovlarla eğleniyor.

Samsun’un en renkli fuarı

Samsunhaber.com olarak bu yıl 2.’si düzenlenen EV’leniyoruz Fuarındayız. 11Şubat’ta bitecek olan Samsun’un en renkli ve eğlenceli fuarında ziyaretçiler birbirinden güzel şovlarla eğleniyor.

09 Şubat 2018 Cuma 15:21

Samsun haber - Samsunhaber.com olarak 2.’si düzenlenen EV’leniyoruz Fuarındayız. 11Şubat’ta bitecek olan fuarda ziyaretçiler birbirinden güzel şovlarla eğleniyor. Genelde firmalar bir önceki fuardaki memnuniyetten dolayı bu sene de katılmak istediklerini söylediler. Firma sahipleri evlenecek olan genç çiftlere en iyi şekilde kendilerini tanıtmak olduğunu ve çevre illerden de ziyaretçilerin katılmasını istediklerini ifade ettiler.
 

Ziyaretçiler eğlenceli dakikalar geçiriyor.

Fuar alanında 2 ayrı bölüm bulunmakta. Bir salonda mobilya ve dekorasyon firmaları bir salondaysa düğün ile ilgili farklı farklı firmalar var. Fuar iki ana konseptten oluşuyor. Bir konseptte evlenecek çiftin her türlü ihtiyaçlarını bulabileceği mobilya, dekorasyon, beyaz eşya, ev elektroniği, perdeden halıya her şey var. Diğer salonda ise gelinlik, düğün salonu, düğün organizatörleri, kuyumcular, fotoğrafçılar, kuaförler gibi bir düğün organizasyonu için gerekli her şey bulunmaktadır. Fuarı gezmeye gelen ziyaretçilere yönelik olarak konser, defile gibi birçok eğlenceli etkinlikler de bulunmakta.

Ziyaretçilerin katılımının sağlanması için özellikle hafta sonu birçok konser ve defile gösterileri olacak. Bunun yanında Saç Makyaj Şov, Gelinlik Şov, Samsun Bindallı ve Yöresel Giysiler gibi birbirinden güzel ve eğlenceli etkinlikler olacak.

Haber:Müberra TAŞÇI
Kameraman:Furkan KOÇ
 

Son Güncelleme: 17.02.2018 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.