banner388

Samsunspor forması huzur veriyor

Samsunlu ve Samsunsporlu olduğunu her platformda dile getiren başarılı eldiven Furkan Köse, "Samsunspor formasını giymek bana huzur veriyor. Takımının başarılı olması ve hedeflerine ulaşması noktasında yüreğimi ortaya koyacağım" dedi. 

Samsunspor forması huzur veriyor

Samsunlu ve Samsunsporlu olduğunu her platformda dile getiren başarılı eldiven Furkan Köse, "Samsunspor formasını giymek bana huzur veriyor. Takımının başarılı olması ve hedeflerine ulaşması noktasında yüreğimi ortaya koyacağım" dedi. 

11 Kasım 2017 Cumartesi 10:09
Samsunspor forması huzur veriyor

Samsun haber -  O son dönemde Samsun'un yetiştirdiği ender kalecilerden. O spor otoritelerince yakın gelecekte milli takımın kalesini koruyacak dediği isimlerden biri. Kimden mi bahsediyoruz elbette Samsunsporlu Furkan Köse'den. Sezon başında kendisini isteyen Süper Lig takımlarının tekliflerine kulağını tıkayan ve gözü kapalı olarak kırmızı beyazlı ekibin teklifine 'evet' diyen kaleci Furkan Köse, bu davranışıyla bir kez daha taraftarlarının gönlünde taht kurdu. Yıldız eldiven, "Kalbimi dinledim ve kararımı verdim" dedi.

BİZİ HEDEFLERİMİZDEN GERİ ÇEVİREMEZLER


Her platformda Samsunlu ve Samsunsporlu olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin kalecisi Furkan Köse, "Samsunspor formasını giymek bana huzur veriyor. Takımının başarılı olması ve hedeflerine ulaşması noktasında yüreğimi ortaya koyacağım. Bu sezon geçmişe oranla daha zorlu geçecek. Takım olarak bunun farkındayız. Hazırlıklarımızı bu yönde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın bu desteği devam ettiği sürece bizi kimse hedeflerimizden geri çeviremez" diye konuştu.

“O SENE BU SENE OLACAK” BUNUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ


Taraftarlarının bu sezona özel 'O Sene Bu Sene' sloganını desteklediğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı kalecisi Furkan Köse, “Başarı elde etmen için çok iyi çalışmak lazım. Hocamız bu sene bizi takım gibi çalıştırıyor. Yöntemi de bence normal. Bu yıl takımdaki dördüncü senem. Küçükken hayalini kurduğum bir takımda oynuyorum. Her maçta da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Umarım yeni transferler de takıma iyi bir şekilde katkıda bulunur ve Süper Lig'e yükseliriz" şeklinde konuştu.

KALEDE REKABET BENİ HIRSLANDIRIYOR


Kalede Yunan meslektaşı Sifakis ile büyük bir rekabet içinde olduklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin kalecisi Furkan Köse, "Bu durumun en çok takıma büyük katkısının olacağını düşünüyorum. Sifakis ile aramızdaki rekabet beni daha hırslandırıyor. Hedefim sezon sonuna kadar Samsunspor kalesini korumak. Bunun içinde elimden gelen yapacağım. Takım içinde herkes iyi niyetli olarak elinden geleni yapıyor. Bu birliktelik ve yardımlaşmanın devam etmesi halinde Samsunspor önüne çıkacak tüm engelleri aşacaktır"

İÇ SAHADA PUAN KAYBETMEMELİYİZ


İlk devre sonuna kadar oynayacakları karşılaşmalarda toplayacakları puanların ligdeki hedeflerini de belirleyeceğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin başarılı kalecisi Furkan Köse sözlerini şu şekilde tamamladı; "Takım olarak her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Özellikle iç sahada puan dahi kaybetmememiz gerekiyor. Bu amaç doğrultusunda mücadelemizi ilk günkü heyecanla sürdüreceğiz. Elbette sürpriz puan kayıpları olacak. İnşallah sezon sonunda özlemini duyduğumuz Süper Lig sevincini yaşarız"

HABER: ÖZGÜR KALANBAK

Son Güncelleme: 11.11.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsun 2017-11-11 13:31:25

biz niye huzur alamıyoruz senden kalede olduğun sürece...ocakta gönderilmeni çok bekliyorum

Avatar
Murat Saglam 2017-11-11 22:54:56

Sevgili Furkan once toplara cikmayi ogrensen