banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor bomba gibi geliyor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'a sezon öncesi hazırlık kamp çalışmalarıyla beraber oynanan iki hazırlık maçının değerlendirmesini yaptı. 

banner269

Samsunspor bomba gibi geliyor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'a sezon öncesi hazırlık kamp çalışmalarıyla beraber oynanan iki hazırlık maçının değerlendirmesini yaptı. 

31 Temmuz 2018 Salı 11:43
Samsunspor bomba gibi geliyor

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'a sezon öncesi hazırlık kamp çalışmalarıyla beraber oynanan iki hazırlık maçının değerlendirmesini yaptı. Şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini söyleyerek sözlerine başlayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, "Samsun'da adaptasyonu sağlamak için yaptığımız 10 günlük çalışma programının ardından Erzurum'a geldik. Burada da yaklaşık 10 gündür yoğun ve şiddeti son derece yüksek antrenmanlarla lige hazırlanıyoruz" diye konuştu.

PLANLAMIMIZIN DIŞINA ÇIKTIK

Yaptıkları planlama doğrultusunda bu dönemi yükleme antrenmanlarıyla geçirdiklerini söyleyen teknik direktör Taner Taşkın, "Hazır olmamamıza ve aşırı yorgunluğumuza rağmen iki tane maç oynadık. Bilindiği gibi biri Erzincanspor diğeri ise Trabzonspor. Bu maçlarda oyuncularım yorgun olmalarına rağmen üst düzey bir mücadele ortaya koydular. Her iki maçta da aldığımız sonuçları çok fazla dikkate almıyorum. Bizim temellerimizi sağlam atmamız gerekiyor. Gerçekten iyi bir takımız. Bir kaç hazırlık maçından sonra gerçek Samsunspor ortaya çıkacaktır" dedi.

ELEŞTİRİLERE CEVAP GELDİ

Son oynadıkları Trabzonspor maçını değerlendirdiklerinde ilk 45 dakikada takımının ortaya koyduğu mücadele ve futbolun kendisini mutlu ettiğini söyleyen Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "İlk devrede takım olarak neler yapabileceğimizi gösterdik. İkinci devreyi çok dikkate almıyorum; çünkü çok oyuncu değişikliği oldu. Gole kadar olan direncimizi olumlu buldum. Bundan sonra takıma bir iki makyaj yapacağız daha yapacağız. Sakatlıkları geçtikten sonra Savaş ve Samet'te takım içine girdiğinde ve bir de bu lige uygun bir forvet aldığımızda transferi kapatmış olacağız" diye konuştu.

MÜTHİŞ BİR KADRO KURDUK

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, sözlerini şöyle tamamladı; Gerçekten iyi bir takımız. İki tane 11 çıkarabilecek alternatifleri bol olan bir kadroya sahibiz. Ben kimi oynatacağımı şaşıyorum. Takım içinde tatlı bir rekabet havası yaşanıyor. Tüm oyuncularımın oynama isteği beni gelecek adına umutlandırıyor. Her çıktığımız antrenmanda birbirinize meydan okuyun; performansınızla 'bu oynayacağımız bu takımda' mesajını bize verin diyorum kendilerine. Onlarda bu konuda üzerlerine düşenin en iyisini yapıyorlar.

SAMSUN ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR

Çok taze bir takımız. Erzurum'da yaklaşık 10 günden bu yana çalışıyoruz. Yaptığımız ağır antrenmanların doğal olarak verdiği aşırı bir yorgunlukta var oyuncularımda. Üçüncü etapta daha hafif antrenmanlar yapacağız. Tamamen hazırlık maçlarına adapte olacağız. Zannedersem 4 veya 5'nci hazırlık maçımızdan sonra takımımız istediğimiz kıvama gelecektir. Doğru işler ve doğru metodlarla yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Ben ve ekibim uyanış sezonunda elimizden gelen ne varsa yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum. inşallah el birliğiyle şehrin ve taraftarımızında desteğiyle bu takım Süper Lig'de yerini alacak.

ASLA KAYBETME KORKUMUZ YOK

Samsunspor olarak kaybetme korkusunu asla yaşamıyoruz. Tamamen kazanma arzusu ile yoluna devam eden bir ekibiz. Ayaklarımız yere sağılam basmalı; basıyorda. Ben iki sene sonra Süper Lig'deyiz derken bu şehrin herşeyiyle bunu hak ettiğini vurgulamak istedim. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin Samsunspor dediğiniz zaman hiç bir negatif bir düşünce olmuyor. Samsun'un çok özel bir şehir olduğunu biliyorum. Bu sezon buradan çıkalım bir daha ki sezon işimiz daha da kolay olacak buna inanıyoruz."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 31.07.2018 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun lu 2018-07-31 12:12:40

gelen geçen 3 atıyor hoca memnun tabi bu kadar olur

Avatar
Abdullah ürer 2018-07-31 14:57:27

GELEN GEÇENDEN 3 YİYOR BENCE BOMBA GİBİ DEĞİL ATOM BOMBASI GİBİ GELİYOR.

Avatar
smsn 2018-07-31 15:40:33

hoca sen şu furkanı yedek bile kadroda tutma gönderin onu bu takımdan.. iki hazırlık maçı yapmışşsın bir gol bile yok kalecin dört yiyior.. bunları göz önüne hiç koymuyorsun sanırım..bizim güçlü olup kaleyide sağlama almamız gereklidir.. rakibe korku salan bir takım göremedim daha...bir forvet birde fiziği güçlü bir kaleci aldir..benden demesi.. şuan ikinci ligde en iyi takımlar sakarya ve kastamonuspor ona göre tedbir al..

Avatar
samsun5555 2018-07-31 15:43:20

ya hoca acayip konuşmuşşsun sanki maksuzdan yenilmişssinde.. takımın iyi tarafını rakiplerine göstermek istemez gibi sevinmişssin.. bana öylemi geldi .