banner388

Samsunluları canından bezdiren koku!

Samsun’un simgelerinden biri olan Mert Irmağı kirli görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ayrıca özellikle yaz aylarında havaların ısınmasıyla beraber ırmaktan yükselen ağır kokular çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.

Samsunluları canından bezdiren koku!

Samsun’un simgelerinden biri olan Mert Irmağı kirli görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ayrıca özellikle yaz aylarında havaların ısınmasıyla beraber ırmaktan yükselen ağır kokular çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.

04 Ağustos 2017 Cuma 11:13

Samsun HaberSamsun’un İlkadım ilçesi ile Canik ilçesi arasındaki sınırı oluşturan ve Samsun’un simgelerinden biri olan Mert Irmağı kirli görüntüsüyle dikkat çekiyor. Şehrin en büyük parklarından biri olan Doğu Park’a da çok yakın bir mesafede bulunan Mert Irmağı, temizlenmeyi bekliyor.

Gün içerisinde belirli saatlerde ağır kokuların yükseldiği ırmağa sıvı atık dökülüyor olması dikkat çekiyor. Bölge sakinleri, çevre esnaf ve ırmak kenarından geçen vatandaşlar Mert Irmağı’ndan yükselen kokulardan şikayetçi. Vatandaşlar, ırmağın bir an önce temizlenerek güzel bir görüntüye kavuşmasını istiyor.

Haber:  Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 07.08.2017 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu 2017-08-04 11:36:27

Koku oradan değil arıtma tesisinden geliyor ilaçlanması lazım gittikçe artıyor koku

Avatar
mustafa 2017-08-04 13:08:08

Mert ırmağının plajla birleştiği yere en uca sol tel dibine gidin bakın plajın hemen arkasına arıtma tesisinden pis suları nasıl salıyolar

Avatar
aylapalaoglu 2017-08-04 14:39:06

Billahi biz bezdik kokudan,Atakum bld,çevre md,lüğü iki işyerine yaptırdığı bacalardan,bodrumlarımız kırılarak 30 mt yatay gelp 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan,yangın çıktı itfaiye tutanağı var,çekmedikleri için çatımızA bodrumumuza motor takılı gür gür bİna işi şantiye gibi,kokudan merdinenleri inip çıkarken depar atıyor ve burnumuzu tıkıyoruz, insanlık dışı yaptırıma sanayi bacalarına uygun tebligatı yaptılar BARLAR SANAYİMİ 20 ODA ORTASINDA NE İŞİ VAR.SN ÇEVRE MÜDÜRLERİ 3 TIL OLDU YANGIN NÖBETİNDEYİZ,ayrıca işyeri depoyu mutfak yaptı bacası yok zeminden düşük onada motor taktı 20 balkon altı bahçeye püskürtüyor kokuyu ANLAYACAĞINIZ BİNA İÇİ DIŞI ŞANTİYE GİBİ GÜR GÜR ,YAĞ KOKUSUNDANDA DURULMUYO BİZ NEYİN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ YILLARCA, GELİNİZ FOTOĞRAFLAYINIZ İZİN VERİYORUZ,ALLAH İÇİN YAZINIZ LÜTFEN, İYİKİ BASIN VAR HEP VAR OLUNUZ