banner388

Samsunlulardan Cumhurbaşkanı Önerileri

Bugün de Samsunhaber.com olarak Samsunlular Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi görmek istersiniz diye sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

Samsunlulardan Cumhurbaşkanı Önerileri

Bugün de Samsunhaber.com olarak Samsunlular Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi görmek istersiniz diye sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

23 Nisan 2018 Pazartesi 15:04

Samsun haber – Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 62 gün kala Samsunhaber.com olarak halka Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi görmek istediklerini sorduk. Samsun halkı seçime sıcak baktığını ve oylarını kullanacağını belirtti. Farklı kesimlerden adaylar da söz konusu olurken genel olarak Samsun halkı seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgi Samsunluların yorumu:

“Adaylar netleştiği zaman daha ayrıntılı düşünürüz. Umarım düzgün bir aday çıkar ve bizde onu görürüz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek isterim çünkü bir lider olduğunu düşünüyorum.”

“Genç, yakışıklı, demokrat birini görmek isterim. Tarık Akan, Zülfü Livaneli gibi bir isim olabilir. Bu ülkenin sorunlarını gençlerin çözeceğine inanıyorum.”

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yine Recep Tayip Erdoğan’ı görmek istiyoruz. Kendisini beğeniyoruz ve vatana millete hayırlı olacağına inanıyoruz. Bu kadar çok da dış ve iç mihraklardan baskı görmesinden dolayı da vatanın, milletin huzuru için hem de ileriye dönük olarak, bir Türk genci, üreticisi olarak ben son derece memnunum. Yurt dışında da yurt içinde de ekonomik olarak sıkıntılar var. Ama bu sıkıntılar sadece bizim ülkemizde değil. Tüm dünyada ekonomik kriz var. Ama ne yazık ki siyasetin içinde insanlar siyaset üretmiyorlar. Sadece birbirlerini eleştirerek bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.”

Meral Akşener’in de demokratik bir şekilde bu seçimlerde var olmasını istiyorum. Kazansın ya da kazanmasın sadece var olmasını diliyoruz. Bir kadın olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Akşener’i görmek isterim çünkü o da üretsin ve çözüm önerileri arasın. Ülkemizin çalışkan kadınlara ihtiyacı var.”

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Seyfettin AĞCA

Son Güncelleme: 23.04.2018 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Küçük 2018-04-26 11:57:04

Genç, yakışıklı, demokrat birini görmek isterim. Tarık Akan, Zülfü Livaneli gibi bir isim olabilir. Bu ülkenin sorunlarını gençlerin çözeceğine inanıyorum." Tarık akan öldü olum :)