banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlulardan çocuklara mesaj

Samsunhaber.com olarak bugün Samsun halkına bu sene 98. Yıl dönümünü kutladığımız 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk. 

banner269

Samsunlulardan çocuklara mesaj

Samsunhaber.com olarak bugün Samsun halkına bu sene 98. Yıl dönümünü kutladığımız 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk. 

23 Nisan 2018 Pazartesi 14:54

Samsun haber - 23 Nisan 1920 yılında Ulu Önder M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından TBMM’nin kurulmasıyla çocuklara armağan edilen bu gün, her sene olduğu gibi bu sene de coşkuyla kutlandı. Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli gösterilerle kutlanan 23 Nisan Samsun’da da farklı etkinliklerle kutlandı. Biz de Samsunhaber.com olarak sokağa çıktık ve halkımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerini sorduk.

Mikrofonumuzu uzattığımız vatandaşalardan gelen cevaplardan bazıları şu şekilde:

“Çocuklara güzel bir ülke bırakmalıyız”

“Çocukluğumuzda bizde 23 Nisan etkinliklerine katıldık. Atabarı oynadık, şiir okuduk şimdiki çocuklar katılmıyor. İnşallah gençlere ve çocuklara güzel bir ülke bırakırız, bu konuda kaygılıyım; fakat eski günlere geri dönmek isterim.”

“Çocuk bir ülkenin geleceğidir”


“Çocuk zaten bir ülkenin geleceğidir. Büyüyüp ağaç olup meyve vermesini istiyorsanız ilk önce çocuktan başlamalısınız. Çocuk her şeydir.”


“Yetişkinlere söylemek istiyorum. Çocukların olduğu yaşta ne yapmak istiyorlarsa onu yapmalarını istiyorum. Yetişkinler önlerini kesmesinler, vatanlarını, ailelerini sevsinler.”

Muhabir – Recep MOL
Kameraman – Ömer NAS

Son Güncelleme: 23.04.2018 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.