banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlulardan Çiftlik Bank Yorumu

27 yaşındaki Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın, internet üzerinden hayvan satışı yaparak 77 bin 843 kişiyi dolandırdı. Bizde bunun üzerine Samsunlulara neler düşündüklerini sorduk. Bakın ne cevaplar almışız.

banner269

Samsunlulardan Çiftlik Bank Yorumu

27 yaşındaki Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın, internet üzerinden hayvan satışı yaparak 77 bin 843 kişiyi dolandırdı. Bizde bunun üzerine Samsunlulara neler düşündüklerini sorduk. Bakın ne cevaplar almışız.

17 Mart 2018 Cumartesi 13:43

Samsun haberSamsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Çiftlik Bank’ın kurucusu olan 27 yaşındaki Mehmet Aydın’ın internet üzerinden hayvan satarak insanları dolandırdı. Bizde Samsunlulara neler düşündüklerini sorduk. Gelen cevaplar arasında genellikle insanların daha fazla para kazanma hırsı ile bu tür oyuna düştükleri ve daha çok araştırmaları yönündeydi.

İşte Samsunluların Çiftlik Bank yorumu:

“İnsanlar emek sarf etmeden kısa zamanda çok yüksek para kazanma hırsı olduğu için bu tür şeylere inanabiliyorlar. İnsanların belli bir birikimi var ve bu birikimlerini üçe, beşe katlama düşüncesi varsa bu insan kandırılmaya müsait bir insandır. Zaten bunların hepsi Saadet Zinciri halkalarıdır. Bir şekilde kısa zamanda yeni üyeler toplamak için para kazanıyorlar. Daha sonra belli bir doygunluğa ulaştıktan sonra bu şekilde kendini Uruguay gibi yerlerde buluyorlar. Para yatıranlarda dolandırılmış oluyorlar.”

“Kısa zamanda emek sarf etmeden çok para kazanma isteğin varsa kandırılmaya müsait oluyorsun. Bir sürü insan neye güvenip para yatırıyor. Hükümet isterse bu kişiyi getirebilir. Böyle kişiler insanların güvenini sömürüyor. “

“Halkımız bu tür şeylere güvenmemeli ve gözü açık olmalı. Ülkemizde bu tür olaylar artık çok sıradanlaşmış durumda. Bizim insanımızda kanıtlanamayan bir takım şeylere inanıyor. İnsanlar kendini daha iyi durumlara getirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama bu tür durumlarda iyi bir araştırma yapmamız gerekiyor.”

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 19.03.2018 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerem 2018-03-17 18:32:26

enayi çok