banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlular yeni başkandan çözüm bekliyor

Samsun’da kullandıkları kötü yakıt nedeniyle yıllardır kentin havasını kirleten ve halkın tepkisine neden olan Halk Otobüsleri konusunda yeni başkan Zihni Şahin’den çözüm bekliyor.

banner269

Samsunlular yeni başkandan çözüm bekliyor

Samsun’da kullandıkları kötü yakıt nedeniyle yıllardır kentin havasını kirleten ve halkın tepkisine neden olan Halk Otobüsleri konusunda yeni başkan Zihni Şahin’den çözüm bekliyor.

13 Eylül 2018 Perşembe 16:43

Samsun haber - Samsun'da özellikle toplu taşıma araçlarının mazot yerine kullandığı 10 numara yağ nedeniyle araçlar egzozlarından zehir kusuyor. Bu nedenle Türkiye’nin en kirli havasına sahip iller arasında yer alan Samsun’da vatandaşlar çaresiz, yetkililerden çözüm bekliyor.

SAMSUNLULAR İSYANDA

Her gün yüzlerce halk otobüsü kentin havasını zehirlerken, vatandaşlar da zaman zaman cep telefonlarıyla çektikleri görüntüleri haber kanallarına göndererek medyayı da göreve davet ediyor. 

MAZOT DEĞİL YAĞ YAKIYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü adıyla hizmet veren ve kent merkezinde hiçbir denetime takılmadan çalışan toplu taşıma araçlarının mazot yerine 10 numara yağ kullandıkları öne sürülüyor. 

NEDEN KONTROL EDİLMİYOR

Toplu taşıma araçları her yıl düzenli olarak egzoz muayenesine tabi tutulurken kirliliğin devam etmesi “Egzoz muayenesi düzgün yapılmıyor mu” sorusunu da akıllara getiriyor. Çevreye olan duyarlılığıyla bilinen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in bu konuda gerekli talimatları vererek kirliliğe engel olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 13.09.2018 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BORKONUT 2018-09-13 18:00:09

GERÇEKTEN BU HABERİ YAPAN ARKADAŞA HELAL OLSUN DEFALARCA BİZLERDE ŞİKAYET ETTİK KİMSE UMURSAMADI UMARIM HERKEZİN SESİ OLURSUNUZ OTOBÜS OTOBÜS DEĞİL MÜBAREK KARA TREN GİBİ GİDİYORLAR.....

Avatar
tahir 2018-09-13 17:24:04

çamur yapmayın....yerli ve milli olun...son teknolojiye sahip kamu araçlarımıza muhalefet yapmayın....beğenmiyorsanız BİNMEYİN KARDEŞLER..!!!! Bakın o zaman düzen nasıl değişiyor...)))))

Misafir Avatar
Atakum Cağaloğlu 2018-09-13 18:39:26 @tahir

BMC marka halk otobüslerine kimler bindi..binenler bilir otobüslerin dökük olduğunu, kalkışlarda bile simsiyah duman göz gözü görmüyor..işyerimin yanında durak var, gelin görün leş otobüsleri, içine gelince tutunmaya bir yer yok, koltukları minnacık onun sapını yakalayana kadar otobüs seni DANSÖZ gibi oynatıyor...içleri pislik yuvası, BAŞKANLARDA BİNSİNLER...1-13-24-19 nolu otobüslerini yarısı ÇÖPLÜK olmuş...AYIPPPP...Para veriyoruz karşılık yok..

Beğenmedim! (0)
Avatar
DERTLİ 2018-09-13 18:45:35

Başkan Zihni Beyden Ricam, 1-13-19-24 nolu otobüslerde gezinti yapması...BMC markalar özelliklen...Cağaloğlu caddesinin en pis araçları.....birde Araç kullanan şöförler yolcu olarak binsinler..ben sürim..sert fren sert kalkış..tutunmaya yer yok..

Avatar
tufan 2018-09-13 23:51:46

o duman kirlilikten çıkan duman değil. rengi beyaz. nasıl ki soğuk havada ağzımızdan duman çıkıyorsa o duman da onun gibi. dışarısı soğuk olduğu için çıkıyor.