banner388

Samsunlu Ünlü Avukat: ‘'Atakum’u Biz Alacağız. Hakkımızdır’'

CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci ''Erken seçim olursa Atakum'da biz kazanacağız. Bu kaçınılmazdır'' dedi.

Samsunlu Ünlü Avukat: ‘'Atakum’u Biz Alacağız. Hakkımızdır’'

CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci ''Erken seçim olursa Atakum'da biz kazanacağız. Bu kaçınılmazdır'' dedi.

18 Kasım 2016 Cuma 12:02
Samsunlu Ünlü Avukat:  ‘'Atakum’u Biz Alacağız. Hakkımızdır’'

Baktığı kritik davaların yanı sıra siyasetçi kimliğiyle de yaptığı  iddialı açıklamalarla siyaset ve hukuk gündeminden düşmeyen Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe başkanı Avukat Cemil Deveci yine iddialı konuştu. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde istenilen sonuçları alamadıklarını fakat olası bir erken seçimde Atakum ilçesini partisinin alacağının kaçınılmaz olduğunu söyleyen Deveci, ‘’ Atakum’da etkiliydik ama ne yazık ki son seçimde kaybettik’’ diye konuştu. Cemil Deveci Samsunhaber.com Bölge İstihbarat ve Özel Haber şefi Emir Dursun Akar’a çarpıcı iddialarda bulundu.  

 
‘ 3 DÖNEM YÖNETTİK’
‘’Atakum,  Cumhuriyet Halk Partisinin etkili olduğu bir ilçe olmasına rağmen 2014’de istenilen sonucu alamadık’’ şeklinde konuşan Cemil Deveci, ‘’Atakum belediye başkanlığını 3 dönem yönettik ve Cumhuriyet Halk Partisinden bir arkadaşımız o dönemler kurucu belediye başkanı olmuştur. Atakum’un  hakkının iade edilmesi gerekiyor. Önümüzdeki seçimlerde partili bir aday kazanacak. Bu kaçınılmazdır’’ ifadesini kullandı.
 
‘ERKEN SEÇİM 15 TEMMUZ’DAN SONRA GÜNDEME GELDİ’
(FETÖ) Fetullahçı Terör Örgütü üyelerince 15 Temmuz gecesi kalkışılan darbe girişimi sonrası erken seçim yapılmasının gündeme geldiğini dile getiren Deveci, ‘’15 Temmuz sonrası Türkiye’nin içinde bulunduğu durum erken seçimi gündeme getirdi. Erken seçim talebi sanıyorum FETÖ’yle bağlantısından kuşkulanılan ve ilişkileri tespit edilen  siyasette  etkin, ön saflarda bulunan bir kısım belediye başkanı ile pek çok sayıda milletvekilinin tekrar siyasetin içinde yer almaması için iktidar partisinin bir projesi’’ dedi.
 
BAŞKANLIK VE HUKUK SİSTEMİNİ ELEŞTİRDİ
Ülke gündeminden düşmeyen Başkanlık sistemini eleştiren ve ‘’Cumhuriyet Halk Partisi ‘Başkanlık  Sisteminin’ yanında değil karşısında’’ sözleriyle Başkanlık Sistemini desteklemediklerini sözlerine ekleyen Cemil Deveci, hukuk ve yargı sistemine dair değerlendirmelerde de bulundu.
 
(Emir Dursun Akar)
 

Son Güncelleme: 21.11.2016 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
y.kablan 2016-11-19 11:51:39

Bizler cemil beyi aday
Görmek istiyoruzzz

Avatar
samsunlu 2016-12-08 08:17:05

TABİ TABİ OTURUN SİZ.. HALKIN ARASINA ÇIKIN GERÇEKLERLE YÜZLEŞİN LÜTFEN SAYIN BAŞKAN...

Avatar
misafiiir 2016-12-27 21:12:46

yaptıktan sonra konuşsa boşboş eleştirilerde bulunuyorlar anca hangisi bir kişiye yardım etmiş bunuda doyuramayız...