banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu Rent A Car Sahipleri ‘’Gerekirse Yürürüz’’

Samsun Çarşamba Havaalanının 3 ay boyunca kapatılacak olmasına Samsun’da faaliyet gösteren Rent a Car firması sahipleri tepki gösterdi.

banner269

Samsunlu Rent A Car Sahipleri ‘’Gerekirse Yürürüz’’

Samsun Çarşamba Havaalanının 3 ay boyunca kapatılacak olmasına Samsun’da faaliyet gösteren Rent a Car firması sahipleri tepki gösterdi.

21 Kasım 2016 Pazartesi 18:49
Samsunlu Rent A Car Sahipleri ‘’Gerekirse  Yürürüz’’

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 1 Mart-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında yolcu trafiğine 3 ay boyunca kapalı kalacak olan Çarşamba havaalanının kapatılmasına bir tepki de Samsun’da hizmet veren Rent a Car işletmecilerinden geldi. Samsunhaber.com Bölge İstihbarat Özel Haber Şefi Emir Dursun Akar'a konuşan firma yetkilileri ‘’Havalimanının kapatılması Samsun için büyük bir ayıpHavalimanından ekmek yiyoruz. Kapatılırsa zarara uğrayacağız. Kapatılmaması için gerekirse yürürüz. Bu konu sadece bizlerin kaybıyla sınırlı değil. Büyük bir şehrin ekonomisi de kötü etkilenecek'' dedi.

 
NEVŞEHİR VE TİFLİS HAVAALANINI ÖRNEK GÖSTERDİLER
Nevşehir ve Tiflis havalimanının kapatılmadan da yolcu hizmeti verdiğini örnek gösteren Rent a Car işletmecileri ‘’Buralarda havaalanlarına ek çalışmalar yapıldı, fakat kapatılmadan ve yolcu taşımacılığı aksatılmadan hizmete devam edildi. Müşterilerimiz araç kiralama ihtiyaçlarında bizi arayıp araç temin etmemizi istiyorlar. Kapatıldığı taktirde zarara uğrayacağız ve kaybımız olacak’’ diye konuşarak  tepkilerini dile getirdiler.
 
’MİSAFİRLERİMİZİ DİĞER ŞEHİRLERDEN Mİ UĞURLAYACAĞIZ?’
Maddi kayıp yaşayacakları kadar hem kendilerinin, hem de müşterilerinin zaman kaybına uğrayacaklarını da dile getiren firma sahipleri ‘’Şehir merkezinden kısa bir sürede havalimanına ulaşıp, gelen misafirlerimizi kısa sürede karşılayıp, şehre gelenleri ise yine kısa bir zaman dilimde havalimanına ulaşıp uğurluyoruz. Kapatıldığı taktirde misafirlerimizi Ordu veya Merzifon’a mı? göndereceğiz. Yetkililerden mağduriyetler yaşanmaması için bu duruma çözüm getirmelerini istiyoruz’’ şeklinde konuşarak mağdur olacaklarını ifade ettiler.
 
‘SESSİZ KALMAYACAĞIZ, GEREKİRSE YÜRÜRÜZ’
Rent a Car sahipleri ve Samsun halkı olarak sessiz kalmayacaklarını belirten İşletmeciler sözlerine şu şekilde devam ettiler, ‘’Uçak seyahatini tercih eden yolcuların özel araç ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Haliyle bu durumdan olumsuz etkileneceğiz. Bu duruma sessiz kalmayacağız. Susmayacağız. Çünkü sıranın bize gelmesini istemiyoruz. Sadece esnaf olarak değil, bu şehirde büyümüş, bu şehrin ekmeğini yiyen insanlar olarak sadece kendi kaybımızı için değil, Samsun’un ekonomik kayıp yaşamaması için gerekirse yürürüz’’
 

‘KAPATILMASINA KARŞIYIZ’
‘’Rent a Car esnafı olarak havalimanının kapatılmasına karşıyız’’ diyen bir grup işletme sahibi ‘’Bunu sadece Samsun ve havalimanı olarak düşünmeyelim. Samsun Karadeniz bölgesinin en gözde ve en büyük şehridir. Havalimanından onca insan ekmek yiyor. Samsuna önemli toplantılar için gelen kişi ve kurum temsilcileri de bundan etkilenecektir. Samsun için ve bir bütün olarak düşünecek olursak havalimanının kapatılmasını istemiyoruz. Onlarca insan 3 aylığına da olsa mağduriyet yaşayacak’’ ifadelerini kullanarak, havalimanın kapatılmasının gerek havayolu müşterilerine hizmet götüren işletmeler, hem de havalimanı çalışanları açısından doğru bir karar olmayacağını dile getirdiler.  

(Emir Dursun Akar)

Son Güncelleme: 22.11.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.