banner388

Samsunlu İşadamı O Markayla Dünya Devi Olma Yolunda

Samsunlu ünlü ve başarılı genç işadamı Kerem Özal, 'agromec' markasıyla dünya devleriyle yarışacak

Samsunlu İşadamı O Markayla Dünya Devi Olma Yolunda

Samsunlu ünlü ve başarılı genç işadamı Kerem Özal, 'agromec' markasıyla dünya devleriyle yarışacak

08 Ekim 2016 Cumartesi 12:01
Samsunlu İşadamı O Markayla Dünya Devi Olma Yolunda

35 yıl önce zamanın ünlü tüccarlarından Osman Özal tarafından kurulan ve o günden günden bugüne hızla büyüyerek bugün dünya devleriyle boy ölçüşen Kemal Zirai, şirketin iki genç varisi Kerem ve Salih Özal kardeşlerin başarılarıyla iş dünyasına adını altın harflerle yazdırmayı başardı. 

DEDE MİRASI EMİN ELLERDE DEVLEŞTİ
Yıllar öncesinden,yıllar sonrasının Samsun'dan dünyaya açılan penceresi olma yolunda ilk adımları dede Mustafa Kemal Özal tarafından atılan öncü kuruluş 'Kemal Zirai Alet İş Makinaları Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi' 'agromec' markasıyla başta Samsun ve Karadeniz bölgesi olmak üzere kendi alanında sadece yurtiçinde değil,yurtdışında da dünyanın ileri gelen şirketleri arasında yer almanın yanısıra, rakipleri arasında kolay kolay pes etmeyecek bir kuruluş olarak gösteriliyor. Öyle ki; Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal ve Genel Müdür Salih Özal'ın çocukluklarından buyana kararlı, emin ve ısrarlı kişiliklerini hayatın her alanında ileriye dönük hayallerine yansıtmaları,onların bugün dede mirasını bir adım değil, milyonlarca adım öteye götürerek rakiplerinin korkulu rüyası olmalarının gözle görülen en çarpıcı örneği.

AR-GE İLE HER YENİ GÜN, YENİ BİR ÜRÜN
AR-GE çalışmaları ile her gün yeni bir ürünle, piyasaya canlılık kazandırarak, ürün yelpazesi'ndeki çeşitlilikle fark, imaj ve kaliteden ödün vermeden 'üretimde ve hizmette' sınır yoktur klişesinin alışılagelmiş sınırlarını zorlayan ve şaşırtıcı ataklarıyla fark yaratan şirket, kendi markası ilk göz ağrıları 'agromeg'le makina yedek parça ve aksesuar gruplarında sektörde lider durumda.

PROFESYONELLİK, ERGONOMİK TASARIM VE SINIFININ EN İYİSİ
Kurumsal sorumluluk bilinciyle müşteri memnuniyetini ve sürekliliği üst düzeyde tuttuklarını ve kalite standartlarından ödün vermediklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, ''Müşterilerimize ürünlerimizi sunarken ve satışını gerçekleştirirken o ürünü kendimiz alıyormuşcasına hareket ederek, kurumsal anlamda profesyonellik, ürünsel anlamda ise ergonomik tasarımla sınıfının en iyisini piyasaya sürerek, her biri kendi branşında uzman yetkin bir kadroyla global dünyada bilinen ve takdir gören bir kurum olma yolunda vizyonumuzu ve misyonumuzu devam ettiriyoruz'' dedi.

DÜNYA SEKTÖRLERİ 'agromec' DEDİ
Özellikle 2000'li yıllardan sonra çalışmalarını ülke genelinden,iş ortaklığı anlayışıyla yurtdışına da açtıklarını ifade eden başarılı işadamı, ''Kemal Zirai halen günümüzde Güney Kore, Çin, Tayvan, Almanya, Hindistan ve Portekiz gibi ülkelerle bağlantılı olarak çalışmaktadır.Bu sayı daha da büyüyerek Samsun'dan ülke dışına yayılan geniş bir ağla Türk insanının da hangi sektörde olursa olsun boy göstererek,dünyanın dev  sektörleri arasında yer almasının hiç de zor olmadığını tüm dünyaya gösterdik.Sektörde dünya devleriyle boy ölçüşecek o gücü'de tesadüfi değil, tüm ekiple titiz bir çalışma sonucu elde ettiğimiz başarılarımıza borçluyuz'' diye konuştu.

İŞÇİLERİMİZİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Başarılarıyla kendilerinden sıkça söz ettiren iki kardeşten şirketin genel müdürlüğü görevini yürüten Salih Özal ise, kardeşlerarası fikir alış verişinde her zaman ortak yolu bulduklarını,bugüne kadar birbirlerini asla kırmadıklarını vurgulayarak, ''Ortak fikirlerimizi ortaya atarak, en ince ayrıntısına kadar tartışıyor ve son noktada, işçilerimizle ve tüm çalışanlarımızla görüşlerimizi paylaşarak masaya yatırıp, en doğru kararı hep birlikte veriyoruz.Bizler her ne kadar şirketin yöneticileri olsak da,her bir çalışanımızın görüşü bizler için çok değerli'' şeklinde konuşarak,kurumsal ilerleyişte işçi patron ayrımı yapılmasının kendileriyle bağdaşmadığını söyledi.

3000'DEN FAZLA ÜRÜNLE 3000 NOKTADA SEKTÖR LİDERİ OLDULAR 
Bugün ülke çapında yaklaşık 3000'den fazla ürünle 3000 noktaya aktif satış yapan Kemal Zirai'de, mevcut yönetimi devralan yönetim kurulu başkanı Kerem Özal ve genel müdür Salih Özal kardeşler,''Teknolojiyi en üst seviyede kullanarak,iletişime dayalı, etkileyici, paylaşımcı bir çalışma ruhunun kurumu bugün varmış olduğu noktadan, daha da yükseklere taşıyacağının meyvelerini aldık ve almaya da devam ediyoruz. Başarının bireysel değil, ekip çalışması ruhuyla elde edilebileceği gerçeğini bir an olsun unutmayıp, gerek teorik,gerekse pratik etüt ve çalışmalarla, eğitimlerle, sektörde liderliği yakaladık'' diye konuştular.

FUARIN EN BÜYÜK STANDIYLA ZİYARETÇİ REKORU KIRDILAR
28 Eylül-2 Ekim 2016 tarihleri arasında Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen Tarım sektörünün bölgedeki en büyük buluşması olarak adlandırılan Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarına katılan, Kemal Zirai aletler, 'argomec'le  en büyük stand, en çok ürün, en gelişmiş firma dalında bir rekora imza atarak, en çok ziyaret edilen firma oldu. Ziyaretçi akınına uğrayan ve fuarın en ilgi çeken standı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı olmanın yanısıra, 'argomec' le fuar sonrası da, sektörde en çok konuşulan isimler arasındaki yerini ve liderliğini korudu. 

SAMSUNHABER.COM'A SÜRPRİZ ZİYARET
Başarılı iş adamı Kerem Özal, samsunhaber.com'a sürpriz bir ziyarette bulunarak, samsunhaber.com imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Erdal Şencan'la bir araya geldi. Şencan'la uzun süre sohbet eden Özal, '' İlkeli, doğru ve tarafsız haberleriyle samsunhaber.com'u  beğeniyle takip ederek, en sıcak haberlerden anında haberdar oluyorum. Başta Samsun olmak üzere tüm Türkiye'ye böyle bir haber sitesi kazandırarak medya sektörüne canlılık ve heyecan getiren sizlere çok teşekkür ediyorum. Kurucusundan, muhabirine kadar tüm çalışanların emekleriyle bizleri gündem yaratan haber ve özel röportajlarıyla koltuklarımıza kilitleyen samsunhaber.com'un başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Emir Dursun AKAR

Son Güncelleme: 10.10.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal 2016-10-08 14:24:45

yuru be koccum, kim tutar seni,
Allah yolunu açık etsin.
sadece bir önerim olacak markalaşmak için biraz para harca