banner388

Samsunlu AHBAP’lardan örnek davranış

Haluk Levent’in öncülük ettiği AHBAP Hareketi’nin Samsun Gönüllüleri, İlkadım Rasathane Mahallesi’nde yaşayan yardıma muhtaç bir aileye yardım elini uzattı.

Samsunlu AHBAP’lardan örnek davranış

Haluk Levent’in öncülük ettiği AHBAP Hareketi’nin Samsun Gönüllüleri, İlkadım Rasathane Mahallesi’nde yaşayan yardıma muhtaç bir aileye yardım elini uzattı.

30 Temmuz 2017 Pazar 17:19

Samsun Haber Sevilen sanatçı Haluk Levent’in öncülük ettiği AHBAP Hareketi’nin Samsun’daki gönüllüleri Samsun’da örnek olacak yardım faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Hareketin Samsun gönüllüleri, sosyal medya üzerinden ulaştıkları yardıma muhtaç bir ailenin evinin bakımı için kolları sıvadı.

İlkadım ilçesinde Rasathane Mahallesi’nde yaşayan yardıma muhtaç ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverler vatandaşlarla irtibata geçen AHBAP gönüllüleri, yardım elini uzattıkları ailenin evini baştan sona yeniliyor. Konu hakkında konuşan AHBAP Hareketi Samsun Başkan yardımcısı Gökhan Kuvan, “Sosyal medya üzerinden ailemize ulaştık. Arkadaşlarımıza durumu değerlendirerek neler yapabileceğimizi belirledik. Evin yaşam koşullarına uygun olmadığını gördük. Evin ihtiyaçlarını belirledik ve yardım için sosyal medyadan sponsorlar bulduk. Yardımların birçoğu tamamlandı” dedi.

AHBAP Gönüllüleri olarak çalışmaları hakkında da bilgi veren Kuvan, “Ben bu işe girişmeden önce insanımızın bu kadar yardımsever olduğunu bilmiyordum. Birçok yardımda gerçekten çok ciddi destekler aldık. Örneğin kitap yardımımız olmuştu. 6 saat içinde 6bine yakın kitap toplamıştık. İnsanların bakış açısı çok güzel. İnşallah bu destekler artar. Destekler arttıkça biz de insanlara yardım etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ               

Son Güncelleme: 31.07.2017 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.