banner388

Samsun’da yüzlerce kişi hastanelik oldu!

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde çok sayıda vatandaş ishal ve mide bulantısı şikayetiyle Vezirköprü Devlet Hastanesine akın ediyor.

Samsun’da yüzlerce kişi hastanelik oldu!

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde çok sayıda vatandaş ishal ve mide bulantısı şikayetiyle Vezirköprü Devlet Hastanesine akın ediyor.

28 Ağustos 2018 Salı 16:52
Samsun’da yüzlerce kişi hastanelik oldu!

Samsun HaberSamsun’un Vezirköprü ilçesinde çok sayıda vatandaş ishal ve mide bulantısı şikayetiyle Vezirköprü Devlet Hastanesine gitti. İddiaya göre yüzlerce kişi zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu. Hastalığın neden kaynaklandığı şuan için bilinmemekle birlikte vatandaşlar sulardan kaynaklı olduğunu öne sürdü. SASKİ, yaşanan olayın ardından Vezirköprü’de tahlil çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ise konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Tahlillerimizi yapmaya devam ediyoruz”

Sularda herhangi bir mikrobik bulguya rastlamadıklarını ve tahlillerin devam ettiğini söyleyen SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, “Sulardan aldığımız tahlillerde herhangi bir mikrobik bulguya rastlamadık. Bize 2 gün önce sulara kanalizasyon karışmış şeklinde bir ihbar geldi. Dün yaptığımız tahlillerde ise herhangi bir amonyak nitrat bulgusuna rastlanmadı. Sular çamur şeklinde musluklardan aktığı zaman zaten suları direkt kesiyoruz. Sular belirli bir bulanıklığın üzerine çıktığı zaman sular kesiliyor. Bugünde arkadaşlarımız Vezirköprü’ye gidip tahlillerini yaptılar. Biz tahlillerimizi yapmaya devam ediyoruz. İlerleyen süreçte bir sıkıntı olması durumunda zaten derhal müdahale edilir” dedi.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 28.08.2018 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
camur 2018-08-28 18:57:18

nasil sularda bir sey yok resmen camur akiyor sulardan

Avatar
ahmet 2018-08-29 10:23:50

Sularda sorun olsaydı şaşırmamak elde degildi nasıl olur diye

Avatar
v.köprülü 2018-08-29 10:53:49

Sular bulanık akınca suları kesiyoruz demek ne demek oluyor acaba? Koca bir ilçenin sularının bulanık akması olağanüstü durumlar haricinde nasıl normal karşılanabilir?
Su kesintileri bayramda bile devam etti.Tahlilleri belediye başkanın evindeki su arıtıcıdan alsalar bile bence normal gelmez.Sular o derece kirli ki insanların değil sokak ve evcil hayvanların bile içmesi engellenmeli.