banner388

Samsun’da trafiğe sıkı gözetim

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun’da trafiğe sıkı gözetim

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

24 Temmuz 2018 Salı 13:26
Samsun’da trafiğe sıkı gözetim

Samsun Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak’ın sosyal medyada Samsun'da il genelinde kazaların yoğun olarak yaşandığı bölgelere Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES)’in kurulacağını açıklamasının ardından Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın konu ile ilgili sorularını yanıtladı

“Hemen kurulacak bir sistem değil”

Trafik Elektronik denetleme Sisteminin hemen kurulamayacağını ifade eden Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Trafik Elektronik Denetleme Sistemi adı verilen sistemin hemen kurulacağı ile ilgili bir bilgi yok. Bugün planlanıp ardından hemen kurulacak bir sistem değil. Bu konu ile ilgilenecek olan yer sadece Büyükşehir Belediyesidir. İstanbul ve Ankara’da yollardır elektronik denetleme sistemi var. Şuanda Samsun’da bir tane bile yok” diye konuştu.

“Samsun’daki kamera sistemimizi arttırdık”

Kent Güvenlik Sistemini arttırmaya yönelik çalışmalarının olduğunu belirten Müdür Yavuz, “Kent Güvenliğini daha da iyi duruma getirmek için çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde de çalışmalarımız bitecek. Samsun’daki kamera sistemimizi arttırdık. 13 dış ilçe ve merkez ilçelerde çalışmalarımız bitmiş durumdadır. Ben Samsun’da göreve başladığım da kamera sistemini arttırmıştık ve daha da arttıracağız” şeklinde ifade etti.

Kazalar en çok Toybelen Kavşağında oluyor

Samsun’da kazaların en çok yaşandığı bölgenin Toybelen Kavşağı olduğunu söyleyen Yavuz, “Samsun’da genel olarak kazaların yoğun yaşandığı bölge Toybelen Kavşağının olduğu yerdir. Toybelen Kavşağına ışıklandırma yapıldığı günden bugüne kazalar biraz daha artmaya başladı. Işıklarda durana çarpıyorlar. Toybelen’de geçtiğimiz günlerde yine 3-5 tane hafif yaralamalı kazalar oldu. Aynı zamanda bütün basının 24 Temmuz Basın Gününü kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2018 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-07-24 14:02:05

ankara ve istanbul büyükşehir belediye başkanları da görevden alındı

Avatar
vatandaş 2018-07-25 06:52:35

müdürüm önce trafik magandalarını konturol altına alın... ceza kesmekten korkmayın..polisin görevini yapmasına engel olanlara göz yummayın.. özellikle 100 yıl bulvar üzerindeki mahallleri konturol altına alın..

Avatar
Arif Seven 2018-07-25 09:46:19

Çevre illerde bu sitem var ve çokda güzel uygulanıyor. Samsunda uygulanması için daha kaç can gitmesi lazım!... Trafikte magandalar şehir içinde makas atıyor, şehir içinde 120-140 yapıyor, kırmızı ışıkta geçiyor. Ceza yazan denetleyen yok. Samsunda trafik facia çünkü denetim yok, ceza yazan yok. Polisin gözü önünde kırmızı ışıkta geçiliyor, ama ceza yazılmıyor. TEDES artık Samsuna şart, hergün şehiriçi trafikte onlarca kaza oluyor, canlar gidiyor. Yetkilileri göreve davet ediyorum.

Avatar
VATANDAŞ 2018-07-25 10:41:17

bu işler öyle ceza yazmakla olmaz kafalar değişmesi lazım.o hız yapanları alacaksın canlı canlı kaza yerlerinde yaşanan dramı ve günlerce videolarını seyrettireceksin. ve hoşgörülü olmanın erkekliğine bir zarar getirmeyeceğini artist sürücülerimizin beynine yerleştireceksin. bak o zaman ne oluyor trafik