banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da sürücüler kesilen cezalara anlam veremiyor

Samsun ve tüm Türkiye’de geçtiğimiz günlerde başlatılan araçlardaki cam filmine yönelik ceza uygulaması Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinde de devam ediyor.

banner269

Samsun’da sürücüler kesilen cezalara anlam veremiyor

Samsun ve tüm Türkiye’de geçtiğimiz günlerde başlatılan araçlardaki cam filmine yönelik ceza uygulaması Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinde de devam ediyor.

30 Ekim 2017 Pazartesi 18:18

Samsun Haber - Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, araçlarında cam filmi bulunan sürücülere yönelik ceza uygulamalarına start vermişti. Devam eden uygulamalarda, emniyet kemeri ve cam filmi kontrolleri arttırıldı. Öte yandan da Samsunlu araç sürücüleri kesilen cezaların çok anlamsız olduğunu savunuyor.

“Cam filmleri bir evin perdesi gibidir”

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün daha önce araçta ki filmleri serbest ettiklerini ancak ardından filmlerin tekrardan sökmelerinin çak anlamsız olduğunu savunan Samsunlu araç sahipleri kullandıkları araçlarında takılı olan filmlerin bir evin camlarında ki perdeye eş değer olduğunu söylüyor. Samsun’da yaklaşık on araçtan beşinde film takılı olduğunu söyleyen sürücüler, madem film yasaktı neden daha önce serbest bıraktınız diye kesilen 400 TL’lik cezaları çok buluyor. Trafik polisi ekiplerinin kestiği cezalara olumsuz düşünen vatandaşların yanı sıra olumlu yönden bakan sürücülerin sayısı da oldukça fazla. Cezalara olumlu yönden bakan sürücüler, “Bir aracın içinde ne var ne yok görülebilmeli” diyor.

Haber: Ekrem BİRCAN

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 31.10.2017 09:04
Anahtar Kelimeler:
PolisSamsunCezaSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2017-10-30 23:20:29

MTV'ye yapılmak istenen %40'lık zammın %25'e indirilmesi sonucu devletin uğrayacağı kaybı azaltma çabasının ürünüdür bu cezalar...

Avatar
fatih yılmaz 2017-10-31 07:06:23

vatandaş bu kadar alenen daha başka nasıl soyulabilir ki verdikleri 3-5 kuruşa döz dikmişler misli misli geri alıyorlar. önce serbest deyip milleti taktırmaya teşebbüs ediyorsun sonrada yasak deyip sökeceksin diyorsun söksen 150-200 sökmezsen ceza 400 tl yazık hünah artık vatandaşların cebinden elinizi çekin.

Avatar
riza.55 2017-10-31 10:13:00

İnsan neden takar bu cam filmini ne gizler yada arabaya ne katar sorun güneş sıcak ise perde var klima var sunuda soylim öyle hemen ceza kesme.olmaz insanlara duyuru yapılır bu işi yapan firmalara haber verilir birkaç ay mühlet verilir sonra sokmezse ceza yazılır.

Avatar
KAAN TÜRK 2017-10-31 10:16:29

Cam filmi son derece saçma herkesinkiler sökülsün. Ayrıca o kadar terbiyesizce araç kullanan serseri var ki, bunların da canı yakılmalı.

Avatar
selim 2017-10-31 10:56:22

çok yerinde bir uygulama izin verilmesi bile yanlıştı aracın içinde ne var ne yok görünmüyor bu mantıklı değil, sokakta yüzünü gizleyerek yürüyen bir insan görseniz ne düşünürsünüz, birde sürekli trafikte magandalık yapanların başvurduğu bir yoldu bu film işi ......

Avatar
Damdaki sazci 2017-10-31 11:08:49

Yılbaşı geliyor ceza kıtalarında o eksiklik var bnu dolduracaklar yazıktır bu millete dewlet kendi kendini kalkindirmasi gerekirken milletin cebine yastık altına göz dikmiş turkiyem de yasiyacaksan ya hep zengin yada hep fakir ölüp ölüp gidicen

Avatar
Salim 2017-10-31 21:47:34

1 numara cam filmi bile olsa sadece güneşten koruduğu için yine vazgeçemem gelmiş burda hiçbir faydasını bilmeyenler, aracında cam film olmayanlar, hatta aracı bile olmayanlar ahkam kesiyor.

Avatar
Sbyk 2017-11-01 11:00:01

Her cam filmi olan sabikalimi davraniyo hic ailenizle bebeginizle seyahat ettinizmi o bebegin emzirmesi gunesten korunmasi icin cam filmi velinimettir bu cezalarla devlet kalkincaksa suruyeli her aileye heray 350 tl market kartiyla calismadan alisveris parasi yukluyo olan bizlere oluyo boyle bi duzenin icindeyiz