banner388

Samsun’da modern eğitimin adresi

Samsun’da eğitim faaliyetlerine başlayan Özel Modern Anadolu Lisesi, öğrencilerine bire bir eğitim modeli ile donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlıyor.

Samsun’da modern eğitimin adresi

Samsun’da eğitim faaliyetlerine başlayan Özel Modern Anadolu Lisesi, öğrencilerine bire bir eğitim modeli ile donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlıyor.

19 Ekim 2017 Perşembe 09:41
Samsun’da modern eğitimin adresi

Samsun Haber 2017- 2108 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim hayatına başlayan Samsun Özel Modern Anadolu Lisesi, Samsunlu öğrencilere gelecek hayatlarında fark yaratacak bir eğitim vadediyor.

Bire Bir Eğitim Fırsatı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmenin tek amaçları olduğunu söyleyen Özel Modern Anadolu Lisesi Müdürü Elif Tüfenk, “Öğrencilerimiz, okulumuzda bire bir eğitim sistemi ile kalabalıklar içinde kaybolmayan, kendisine kolayca ulaşılabilen bir ortamda eğitim görmektedir. Öğrenilen bilgilerin zihinde nasıl kaydedileceğini öğreten teknik çalışmalar ile ezberciliği silen bir eğitim sistemi uyguluyoruz” dedi.

Öğrenciler Kendini Keşfetme İmkanı Buluyor

Öğrencilerinin bireysel yeteneklerini keşfetmeleri için onlara en uygun ortamı sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Tüfenk, “Okulumuzda sosyal faaliyetler, satranç, spor kulüpleri, yarışmalar, projeler, çift yabancı dil, resim sergileri yapılmaktadır” diye konuştu.

Özel Modern Anadolu Lisesi olarak öğrencilerin gelişimlerini sıkı takip ettiklerini belirten Tüfenk, “İki haftada bir geri dönüşüm çalışmaları, test çözme teknikleri, zamanı iyi kullanmayı öğrenme ile sınav sistemine hazırlanmaktadır. Öğrencilerimize kendilerini değerli hissettikleri, sevgi ve saygıyla oluşturulmuş disiplinli bir eğitim ortamı sunulmaktadır” şeklinde konuştu.

Haber: Yasir BABA

Son Güncelleme: 20.10.2017 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-19 10:43:28

Mesela şatafatlı adalet sarayımızda var içinde adalet yok. İnşAllah bunun içi öyle olmaz. Hayırlı olsun.