banner388

Samsun'da ev kadınlarından halı saha maçı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ev kadınları halı saha turnuvası düzenledi.

Samsun'da ev kadınlarından halı saha maçı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ev kadınları halı saha turnuvası düzenledi.

16 Ekim 2017 Pazartesi 10:19

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde daha önce hiç futbol oynamamış kadınlar ve genç kızlar halı saha turnuvası yaptı. Şehit Ersan Gürpınar Halı Saha ve Çocuk Parkı'nda her Cumartesi akşamı ev kadınları kıran kırana futbol oynuyorlar. Yağmur, çamur demeyen ev kadınları herkese örnek oluyor.

ÖRNEK ORGANİZASYON

Halı Saha Turnuvasını organize eden Murat Meriç kadınların gündüzleri saha yanında kahvaltı yapıp daha sonra idman yaptıklarını söyledi. Meriç yaptığı açıklamada, "Mahallemize halı saha yapıp bize böyle bir imkan sunduğu için Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a ve Yardımcısı Erol Köroğlu'na teşekkür ederiz. Bu tarz organizasyonlarla diğer mahallelere de örnek olmayı hedefliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 16.10.2017 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2017-10-17 21:54:13

Tebrik ediyorum sizi Murat abi süpersin saygılar