banner388

Samsun'da eski belediye başkanıyla ilgili şok iddia

Samsun'un Terme ilçesinde eski Hüseyin Mescit Belde Belediyesi Başkanı H.A. ile ilgili iddia ortayı karıştırdı.

Samsun'da eski belediye başkanıyla ilgili şok iddia

Samsun'un Terme ilçesinde eski Hüseyin Mescit Belde Belediyesi Başkanı H.A. ile ilgili iddia ortayı karıştırdı.

08 Şubat 2018 Perşembe 11:51

Samsun haber - Samsun'un Terme ilçesi Çay Mahallesi Kocaman Caddesi Dörtyol mevkiinde meydana gelen olayda bir otomobilin yaşlı adama defalarca çarptığı iddia edildi.

KASITLI OLARAK ÇARPTI İDDİASI

Polise taşınan olayla ilgili Ahmet Yalçın'ın iddiları ortalığı karıştırdı. Ahmet Yalçın, arabayı süren kişinin kapanan Hüseyin Mescit Belde Belediyesi eski başkanı aynı zamanda Terme Belediyesi Encümeni H.A.'nın olduğunu babası Hasan Yalçın'a kasıtlı olarak defalarca çarptığını söyledi.

"SAVCILIK VE EMNİYET İLGİLENMİYOR"

Babasına saldırının Salı günü saat 17.00 civarında yapıldığını iddia eden Ahmet Yalçın yaptığı açıklamada, "Şahıs, bu olayı bir kaç defa daha yaptı. Babama köyde huzur vermedi, bizde sıkıntı olmasın diye Terme merkeze taşındık. Bu olayı gerçekleştiren şahıs nüfuslu bir insan. Daha önce belediye başkanlığı yapmış bir insan. Babama yapılan saldırıyla ilgili savcılığa müracatta bulundu. Dosya kapatıldı, avukatlarla görüşüyoruz kimse bize yardımcı olmuyor. Şuan Terme'deki savcılıktan sonuç bekliyoruz, eğer oradan sonuç alamazsak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracat edeceğiz" dedi.

"ESNAF VE VATANDAŞLAR ARAYA GİRİYOR"

Olay anını anlatan 72 yaşındaki Hasan Yalçın'ın oğlu Ahmet Yalçın, "Şahıs arabayla geçerken babama arabayla vuruyor, tekrar geri gelip vuruyor. Babam kim olduğunu merak edip arabanın içine bakıyor. Adam babama ölmedin mi sen diyerek geri gelip yine vuruyor. Babam karşıya geçiyor, adam araban inip koşarak tekrar saldırmaya çalışırken esnaf ve vatandaşlar araya giriyor. Olayla ilgili şahitlik yapan bir kişi çıkmıyor" diye konuştu.

"KİN GÜDÜYOR"

H.A.'nın eskiden yaşanan ölümlü bir olayı babası Hasan Yalçın'a bağladığını söyleyen Ahmet Yalçın, "Polis H.A.'nın ifadesi aldı saldı. Bu kişinin o günkü alkol durumu belli değil, sağlık kontrolünde de geçirmediler. Ne Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü, nede Savcılık olayla ilgili hiç birşey yapmadı. Eskiden yaşanan bir kazada H.A.'nın oğlu hayatını kaybetti. Ve bu kazayı bizlik hiç bir durum olmamasına rağmen bize bağlayarak kin güdüyor. Bu kişi cezasını alana kadar peşini bırakmayacağım" şeklinde ifade etti.

Son Güncelleme: 10.02.2018 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın 2018-02-08 12:12:40

Adalet nerdeki kardeşim..sistem çökmüş mafya bozuntuları ortalıkta geziyr.hakkınızı adelet mekanizmasında boşuna aramayın..kendinadaletinizi kendiniz sağlayın..

Avatar
Vatanperver 2018-02-08 13:47:16

Olay anı kameraya yansımış nasıl olurda devletin savcısı bu vatandaş hakkında kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan dava açmaz o da ülkemizdeki adaletsizliğin belirtisi mi diyelim..!

Misafir Avatar
Vatanperver 2018-02-08 14:40:42 @Vatanperver

Durun ben söylim , kan davalarının bitmemesinin sebeplerinden biride bu , yasalar dış mihrapların etkisinde kalınarak yapılmış olmasa idi cezanın amacı bellidir caydırıcılık ..,

Beğenmedim! (0)
Avatar
misafir 2018-02-16 09:52:19

ne belediye başkanı imiş arkadaş seçilmiş adam bunları hangi parti olduğu önemli değil onlara listeye koyanlar suçludurlar