banner388

Samsun'da ayakta alkışlanacak proje

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje büyük beğeni topladı.

Samsun'da ayakta alkışlanacak proje

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje büyük beğeni topladı.

23 Eylül 2017 Cumartesi 15:05
Samsun'da ayakta alkışlanacak proje

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim hayatının başlamasıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje öğrenciler tarafından büyük beğeni kazandı.  Atakum Teknik ve Meslek Lisesi'nin önünde bulunan üst geçidin altına yapılan Yol Üstü Kütüphanesi büyük ilgi görüyor.

Açık kütüphanede "Evinizde okuduğunu kitapları bizimle paylaşabilirsiniz" şeklinde not yazılı. Kütüphanenin fotoğrafları sosyal medyada 'Yine belediyemizden alkışlanacak bir proje' şeklinde paylaşıldı.


 

Son Güncelleme: 30.09.2017 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-09-23 15:56:04

HALK OLARAK KİTAP YARDIMI YAPMALIYIZ,her ev de mutlaka okunup raflarda bekleyen tozlu kitaplar vardır,veliler ve öğretmenlerde çocuklara empoze ederlerse çığ gibi büyür, gurur verici, fikir babalarını ve emeği geçenleri kutluyorum

Avatar
Hülya Demirarslan 2017-09-24 12:27:12

Birde o üst geçidin paslanmış çürümüş halini cekip haber yapsaydınız keşke. İnsanlar o üst geçidi kullanmaya korkuyorda.