banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’a tek kupayı o getirdi

Geçtiğimiz gün İstanbul TÜYAP fuarında Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası düzenlendi. Düzenlenen şampiyonada Samsunlu sporcu Ersin Temek Türkiye ikincisi oldu.

banner269

Samsun’a tek kupayı o getirdi

Geçtiğimiz gün İstanbul TÜYAP fuarında Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası düzenlendi. Düzenlenen şampiyonada Samsunlu sporcu Ersin Temek Türkiye ikincisi oldu.

23 Eylül 2017 Cumartesi 12:38
Samsun’a tek kupayı o getirdi

Samsun Haber - İstanbul TÜYAP fuarında geçtiğimiz gün Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası düzenlendi. Düzenlenen şampiyonada Samsunlu sporcu Ersin Temek kendi sikletinde Türkiye ikincisi olarak şampiyonaya damga vurdu. Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında birinciliği kıl payı kaybeden Temek, bundan sonraki şampiyonalarda daha iyi derece yaparak birinciliğe yükseleceğini söyledi.

“SAMSUN’A ARMAĞAN OLSUN”

Samsun’a tek kupayı getiren 28 yaşındaki Ersin Temek, yaşadığı ikincilikle gurur duyduğunu sözlerine ekleyerek, “Samsun’a kazandığım kupa hayırlı olsun. Birinciliği çok az farkla kaybettim. Bundan sonraki hedefim şampiyonalara katılıp birinci olmak ve Samsun’u bu spor dalında sevindirmek. Yaşadığım ikinciliği ve kazandığım kupayı Samsun’a hediye ediyorum. Aynı zamanda Samsun’a kupayı getiren tek sporcu olmanın da gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 23.09.2017 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
m..ali 2017-09-23 16:10:53

1 olsun bizim olsun )

Avatar
Emrullah Yüksel 2017-09-25 10:01:12

Bir Allah'ın kulu şu İncesu ve taflan sahil yolu ve Bafra Samsun yolunu bir kontrol etse ve o rezillikleri görse ve dile getirse herşey yarım bırakılmış.
Yine İncesu Çatalçam arasındaki arsaların tam 40 yıldır tapu sorunu halledilmedi. Akanların çoğu tapuyu görmeden öldü ama mirasçılar çoğalıyor yarın öpürgün bunlar aralarında anlaşamazlarsa bir birlerini yerler. Lütfen gazeteci arkadaşlar bunlara bir el atın ve dile getirin.