banner388

Samsun'un hava kalitesi ölçülemiyor!

Samsun'da bulunan 6 adet hava kalitesi izleme istasyonundan 2 tanesi bir süredir hizmet veremiyor. Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konu ile ilgili olarak Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

Samsun'un hava kalitesi ölçülemiyor!

Samsun'da bulunan 6 adet hava kalitesi izleme istasyonundan 2 tanesi bir süredir hizmet veremiyor. Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konu ile ilgili olarak Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 11:11
Samsun'un hava kalitesi ölçülemiyor!

Samsun'daki hava kalitesi ölçüm istasyonlarından İlkadım Hastane ve Canik istasyonlarından şuan için ölçüm yapılamıyor. Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Samsunhaber.com'a konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÖÇÜK TEHLİKESİ...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İlkadım Hastane ve Canik hava kalitesi ölçüm istasyonlarının durumu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"İlkadım ilçesi Doğum Evi Hastanesinde bulunan ölçüm istasyonu, bölgedeki istinat duvarında yaşanan göçük tehlikesi nedeniyle kaldırıldı. İstinat duvarının yeniden inşa edilmesi ile birlikte geçici olarak kaldırılan istasyon yeniden yerini konulacak ve ölçüm yapılmaya devam edilecek. Canik ilçesinde bulunan istasyonda ise bilgisayarın programında bir sorun oluştu. Bilgisayar sorunun giderilmesi için Ankara'ya gönderildi. Her iki istasyondaki sorunların giderilmesi ile birlikte ölçümler yeniden başlayacak."

SAMSUN'UN HAVA KALİTESİ İYİ

"Şuan için aktif olarak ölçüm yapan Bafra, Atakum, Yüzüncü Yıl ve Tekkeköy ilçelerindeki istasyonların verilerine göre bu bölgelerdeki hava kalitesi iyi durumda. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ölçüm yapılamayan Canik ve İlkadım Hastane istasyonlarının önceki raporlarına göre bu bölgelerdeki hava kalitesi de iyi durumda."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yüksel 2018-07-30 13:10:13

samsunun hava kalitesini ölçmeye gerek yok mobil santral kireç atıyorlar dumanın rengini beyaz göstermek için millet nasıl zehirlendiğini kanser olacağını anlamasın diye kireç gökten insanların üstüne asit olarak yağıyor azot ve bakır ayrı bi sıkıntı peki bu işletmelerin sahipleri kim Mehmet cengiz Mehmet kazancı ikiside Rizeli işadamlarıyani samsunum benim Rizeli işadamlarına mesut yılmaz döneminde peşkeş çekildi akp yönetiminde hala devam ediyor ondan sonra devlet yönetiyoruz önemli olan sağlık beyler hasta bir toplumu kimse istemez insanları zehirlemeyin

Avatar
YUSUF 2018-07-30 12:35:22

TEKKEKÖY DE Kİ HAVA GERÇEKTEN İYİ Mİ.. GELİN BURAYA 2 GÜN SOLUYUN BAKALIM TEKKEKÖY ÜN HAVASINI. ADAMLAR SANTRALLERDE KAUÇUK LASTİK VB. ŞEYLER YAKIYOR. İNSANLAR GECE PENCEREYİ AÇAMIYOR KOKUDAN KİRLİ DUMANDAN. MİLLET HER GÜN BALKON YIKIYOR. MEMLEKET VAR KAR VE YAĞMUR YAĞAR MEMLEKET VAR KÖMÜR TOZU YAĞAR. AMA DURUN SİZ YETKİLİLER BU MİLLETİN BİRDE AHI VAR.