banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'un bir tek o ilçesinde kaymakam yok

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar'ın Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Kavak Kaymakamlığı boşta kaldı.

banner269

Samsun'un bir tek o ilçesinde kaymakam yok

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar'ın Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Kavak Kaymakamlığı boşta kaldı.

05 Ocak 2018 Cuma 14:10
Samsun'un bir tek o ilçesinde kaymakam yok

Samsun haber - 2017 yılı Eylül ayında yayınlanan Valililer Kararnamesiyle Kavak Kaymakamlığı görevini yürüten Hasan Gökpınar, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Kavak Kaymakamlığı görevine 30 Kasım 2016 yılında 2016/861 sayılı Müşterek Kararnamesi ile getirilen Gökpınar'ın Diyarbakır'a atanmasının ardından Kavak Kaymakamlığı'na halen bir atama yapılmadı. 

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ise Kavak ilçesinde vekaleten görevlendirildi.

"KAVAK'IN KADERİ BU DEĞİL"

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kavak'a kalıcı kaymakam atanmasını istiyoruz. Seçim atmosferine giden bu dönemeçte Kavak'ın otokontrolünün bizatihi kendi inisiyatifinde olan kalıcı bir kaymakamın olması önemlidir. Biz muhtarlar olarakda sorunların iletilmesinde ve iş birliği konusunda her ne kadar vekaleten bakan kaymakam ilgi alakadar oluyorsa da Kavak ilçemizin asli bir kaymakamı olması gerekiyor. Bir an önce gelişmekte olan ilçemize kaymakam atanmasını talep ediyoruz. Kavak ilçemiz Samsun Ankara karayolunun ortasında merkezi bir noktadır. Bu gelişme aşamasındaki süreçte asli kaymakamın olmaması ilçemizin bir kaybıdır. Bu zamana kadar  görevlendirilen kaymakamlarımızın görev süresi kısa oldu. Bu durum ilçemizin kaderi olmamalıdır" dedi.


 

Son Güncelleme: 05.01.2018 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kavaklı 2018-01-12 08:43:56

Misafir hattini bilmeli biz o kadar biliyoruz ama biz görevi yürüten Kaymakam beylerden bahsetmiyoruz ataması yapılıp Kavak Kaymakamı olarak devam etmesini bekliyoruz.saygılar.

Avatar
misafir 2018-01-10 16:00:02

vekaleten ilçelerimizden bir kaymakam en yakın ilçenin kaymakamı atanır niye sorun yapıyorsunuz kavaklılar