banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun şehidine gidiyor

Samsunspor taraftarından Şehit Eren Bülbül'ün Maçka'daki kabrine vefa ziyareti.

banner269

Samsun şehidine gidiyor

Samsunspor taraftarından Şehit Eren Bülbül'ün Maçka'daki kabrine vefa ziyareti.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 09:20
Samsun şehidine gidiyor

Samsun haber - Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerine yardım etmek isteyen 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit olmuştu.


Vatan sevgisini herşeyden üstün tutan Samsunspor taraftarı vatan uğruna can veren tüm şehitlere vefa göstermek için takımlarının TFF 1. Ligi 2. haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maça gitmek yerine Şehit Eren Bülbül'ün Maçka'daki kabrini ziyaret etme kararı aldı.


Samsunspor taraftar gruplarının yanısıra Samsun'da faaliyet gösteren Emekli Özel Harekatçılar Dernegi 5.56 Birliği, Amatör Spor Klüpleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarından geniş destek aldı. Bu anlamlı ziyarete spora, vatana gönül vermiş  Samsun halkından büyük bir katılım beklendiği, katılım için taratfar gruplarıyla, spor kulüpleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla irtibata geçilmesinin yeterli olacağını belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2017-08-14 09:32:54

Kimse de sormuyor arkadaş: 15 yaşındaki sebiyi terörist araştırmak için yanına alan akıllı insancıklar hangi akla hizmet ediyordu?