banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Markası Ankara'ya hazırlanıyor

Samsun’da 24 Eylül 2016 tarihinde yapılan ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Master Of Cake, bu kez Ankara'da muhteşem bir organizasyona imza atacak.

banner269

Samsun Markası Ankara'ya hazırlanıyor

Samsun’da 24 Eylül 2016 tarihinde yapılan ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Master Of Cake, bu kez Ankara'da muhteşem bir organizasyona imza atacak.

04 Ağustos 2017 Cuma 10:43
Samsun Markası Ankara'ya hazırlanıyor

Samsun Haber –  Samsun'da doğan ve yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlarla marka haline gelen, Pasta Sanatçısı ve Organizatör Zümra Uludoğan'ın markalaştırdığı ve patentini aldığı Master Of Cake, Samsun'daki 2 organizasyonun ardından Ankara'da Master Of Cake Başkent adı ile 3. büyük organizasyonu gerçekleştiriyor.

İLK ORGNİZASYONDA 140 PASTA, 230 PASTACI

Uludoğan, ilk organizasyonunu Sheraton Samsun Otel’de 24 Eylül 2016 da İran'dan da katılımcıların yeraldığı Türkiye genelinde 140 pasta ve 230’un üzerinde Pastacıyı Kahvaltı Etkinliği ve Pasta Yarışmasında, Samsun’da bir araya getirerek ilk organizasyonda bir rekora imza attı. Ülke genelinde binlerce insan Yarışma Pastaları Sergisini gezmek için Sheraton Otel’e akın etmişti.

MASTER OF CAKE SAMSUN 2017’DE 500’ÜN ÜZERİNDE PASTACI İLE REKOR KIRILDI

Zümra Uludoğan, 2. organizasyonu Master Of Cake Samsun 2017 Samsun Pasta Yarışması ve Konaklamalı Pastacılık Festivalini de Hampton Hilton Samsun Otel’de gerçekleştirdi. Türkiye’de Pastacılık sektöründe bir ilk olan Konaklamalı Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivali 500’ün üzerinde pastacının katılımı ile net 251 pasta başvurusu alarak Türkiye’nin en büyük Pasta Yarışması ünvanını aldı. Yarışmada 25 şef görev alırken, büyük pastacılık ve şeker hamuru şovları gerçekleştirildi. Tafet Aşcılar Federasyonunun tam kadro desteklediği büyük bir festival oldu. 

Yarışma ile ilgili olarak bir bilgi veren Zümra Uludoğan, “Ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Türkiye’nin en zor ve prestijli yarışması olarak anılmaktadır. Katsan Ovalette Şeker Hamurları ana sponsorluğunda, 16 firmanın sponsor ve stant kurulumu ile katıldığı festivalimize sektör firmaları büyük ilgi göstermişlerdir. Her ilden ve İran başta olmak üzere diğer ülkelerden gelen yarışmacılar 19 Mayıs günü Samsun’da olmanın coşkusunu yaşadılar. 19-21 Mayıs’ta 19 Mayıs kutlamaları kapsamında festivalimizde marşlarla kutlamalar yapılmıştır” dedi.

“MASTER OF CAKE BAŞKENT “ DÜNYAYI ANKARA’DA AĞIRLAYACAK

Master Of Cake Samsun, Master Of Cake Başkent olarak 3. yarışmasını da Ankara'da gerçekleştireceklerini belirten Uludoğan, “23 Eylül 2017'de Ankara Latanya Otel'de gerçekleştirilecek  yarışmaya şimdiden katılım yüksek olmaya başladı. Bu yarışmanın jüri üyeleri de ulusal ve uluslararası alanda sektörde önemli isimler. WACS jüri Üyesi  İztok Legat ve Stevo Karapandza, milli takım direktörü Emrah Köksal Sezgin, Şekerden Çiçekler Sanatçısı Filiz Bircan ve Gurme Haldun Tüzel’in jüri üyeliği yapacağı yarışmada Milli Takım Şefleri Ebru Savaş, Tuba Geçkil, Neslihan Menteş, Tuba Fırat, Zülcenah Kunter ve birçok şefin pastacılık şovları olacak. Konuklar birçok farklı lezzet tadacak. Bir kez daha adil ve prestijli bir yarışma yaşanacak. Bunun yanı sıra Katsan Ovalette Şeker Hamurlarının ana sponsorluk yaptığı festivalimizde, sektörün önemli firmaları da yarışmamızda stantları ile yer alacaklardır. Pastacılık sektörü için önemli olan Ankara büyük bir festivale ev sahipliği yapacak. Dünya’yı Ankara’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.08.2017 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.