banner388

Samsun'dan Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü

Genel merkezi Samsun’da bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Diyarbakır’da şube açmaya hazırlanıyor.

Samsun'dan Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü

Genel merkezi Samsun’da bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Diyarbakır’da şube açmaya hazırlanıyor.

30 Eylül 2017 Cumartesi 18:33

Samsun Haber Genel merkezi Samsun’da bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu, Diyarbakır’da şube açmaya hazırlanıyor. Ülkede milli birlik ve kardeşlik duygusunu perçinleme ve milli şuuru pekiştirmek için yola çıktıklarını söyleyen Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, 21 Ekim 2017 tarihinde Diyarbakır şubelerini açacaklarını söyledi.

Şu ana kadar Türkiye’nin 35 ilinde şubeleri olduğunu belirten Kabadayı, “Hedefimiz ülkemizin tamamında şube açmak ve milli birliğimiz için hizmet vermek. Gittiğimiz illerde kuruluş amacımız duyan vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor” dedi.

Diyarbakır’a şube açacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Kabadayı, bir Güneydoğu Anadolu gezisi esnasında yaşadığı bir hatırasını anlattı: “Şırnak’a şube açılışına gitmiştik. Dönüşte Şırnaklı kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmamış. 3 araç şehir il sınırına kadar bizi uğurlamaya gelmişler. Bu durumdan başta bizim haberimiz yoktu. İl sınırında bir anda arabamızı durdurup, ‘Sizi uğurlamaya buraya kadar geldik’ deyince ben duygulanmıştım” diye konuştu.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 02.10.2017 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
süleyman tural 2017-10-01 23:22:57

aziz vatınımın bölünmez bütünlüğünü savunan bu amaç ve gayede maddi manevi fedekarlıktan kaçınmayan vatan evlatlarını canı gönülden kutluyor kutlu yürüyüşlerine canı gönulden destekliyorum.

Avatar
Adem kaya 2017-10-01 23:21:42

Çok yerinde ve guzel bir atilim ahmet başkana selam ve saygilar sunuyorum
Başarı larinin devamını dilerim hayirli olun insAllah selamlarimla