banner388

Samsun'daki O Mahalle Artık Seslerinin Duyulmasını İstiyor

Samsun’un Canik İlçesine bağlı Düzardıç Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları hayatlarını çekilmez hale getirdi.

Samsun'daki O Mahalle Artık Seslerinin Duyulmasını İstiyor

Samsun’un Canik İlçesine bağlı Düzardıç Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları hayatlarını çekilmez hale getirdi.

24 Şubat 2017 Cuma 19:19
Samsun'daki O Mahalle Artık Seslerinin Duyulmasını İstiyor

Samsun Haber- Samsun merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta Gebi bölgesinde bulunan Düzardıç Mahallesi sakinleri çözüm bulunamayan elektrik kesintilerinden muzdarıp durumdalar. Her gün mutlaka elektrik kesintisi yaşandığını söyleyen mahalle sakinleri yetkililerden kalıcı bir çözüm bekliyorlar.

Elektrik Kesintisi Olmayan Gün Yok

Yaşanan elektrik kesintileri hakkında konuşan mahalle sakinlerinden Selahattin Oçar, “Köyümüze 1986 yılında ilk defa elektrik geldi. O tarihten bugüne elektrik kesintisinin olmadığı günü hatırlamıyoruz. Kış, yaz fark etmeksizin elektrik kesintisi oluyor” dedi.

Yaşadıkları elektrik kesintileriyle alakalı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na defalarca mektup yazdığını söyleyen Oçar, ilgilenen kimse olmadığını söyledi. Son yıllarda yapılan düzenlemeler ile köylerinin mahalle olduğunu belirten Oçar, ‘Belki mahalle olursak elektrik kesintisi problemi yaşamayız’ diye düşündüğünü fakat problemin devam ettiğini söyledi.

“Son Çare Jeneratör Aldık”

Mahallelerine 7 km uzaklıkta bulunan Gökçepınar Mahallesi’nde elektrik kesintileri olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, son çare olarak jeneratör kullanmaya başladıklarını belirtti.

Mahallede nefes Darlığı ve diyaliz için makine kullanmak zorunda olan hastalar olduğu belirten Düzardıç sakinleri, yetkililerin seslerini duymasını bekliyor.

“Yollar Çamur Oluyor”

Ayrıca mahalle sakinleri, mahalleden geçen yollara beton dökme çalışmalarının söz verildiği gibi bitirilmesini istedikleri söyleyerek, özellikle yağmurlu havalarda çamurlaşan yolların hayatlarını zorlaştırdıkları vurguladı.

Yasir Baba

Son Güncelleme: 24.02.2017 19:24
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberCanikSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 2017-02-24 23:22:44

Sayın samsun haber sizden ricam samsun un cinarlik koyu ne bağlı egercili koyunun gidinde yollarını görün tarla gibi kesinlikle belediye hizmet vermiyor şimdiden teşekkürler....

Avatar
Menderes tepe 2017-02-25 07:39:50

Gerçekten yollarımız berbat