banner388

Samsun'da şiddetli kar yağışı! Trafik durma noktasına geldi

Samsun'da şiddetli kar yağışı başladı. Samsun-Ankara karayolunda kar nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Samsun'da şiddetli kar yağışı! Trafik durma noktasına geldi

Samsun'da şiddetli kar yağışı başladı. Samsun-Ankara karayolunda kar nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

25 Aralık 2018 Salı 23:26

Samsun Haber-Samsun'un merkez bölgesinde kar yağışı başlamasa da çeşitli bölgelerde şiddetli şekilde kar yağışı başladı. Samsun Ankara karayolunda şiddetli kar yağışı nedeniyle trafik durma noktasına gelerek, uzun araç sırası oluştu.

TIRLAR KUYRUĞA GİRDİ

Samsun-Ankara karayolu 30. kilometre Mahmutlu Sapağı mevkisinde şiddetli kar yağışı nedeniyle trafik yavaşlayarak uzun tır kuyruğu meydana geldi. Oluşan trafik ve kar yağışı kameraya yansıdı.

20 CM KAR BİRİKTİ

Şiddetli kar yağışı Samsun'da etkisini gösterdi. Yerde oluşan yaklaşık 20 santimetre seviyesinde kar, trafiğin yavaşlamasına neden oldu.

ÇAKALLI'DA ELEKTRİKLER GİTTİ

Samsun'un Kavak ilçesine bağlı Çakallı mevkisinde şiddetli kar yağışı nedeniyle elektrikler gitti. Şiddetli kar yağışı sonrası Samsun'un ilçelerinde hayat durma noktasında geldi.

SAMSUN'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARA KAR TATİLİ 

Samsun'un Vezirköprü, Havza, Asarcık, Ladik ve Kavak ilçelerinde 26.12.2018 Çarşamba günü için eğitime bir gün süre ile ara verildi.

Haber: Ahmet ALTÜRK

Son Güncelleme: 25.12.2018 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-12-26 07:02:05

Düzgün haber yapın. Merkezde hiçbbirşey yok.