banner388

Samsun'da dalgakıranları çaldılar!

Samsun'da Taflan ve Dereköy’de bulunan sahildeki kayalıkların bir kısmı kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından çalındı.

Samsun'da dalgakıranları çaldılar!

Samsun'da Taflan ve Dereköy’de bulunan sahildeki kayalıkların bir kısmı kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından çalındı.

25 Ağustos 2018 Cumartesi 18:11

Samsun HaberSamsun’da Taflan ve Dereköy mevkiinde bulunan dalgakıranları oluşturan kayalıkların bir kısmının çalındığı iddia edildi. Bölgede yaşayan vatandaşlar,  yaz aylarının başlarında dalgakıranların bir kısmının kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından çalındığını ifade etti.

"Gündüz vakti kayalıkları alıp götürdüler"

Yaşanan olay ile ilgili konuşan İbrahim Kahraman, inşaat molozlarını bile denize atıyorlar. Kahraman, açıklamalarının devamında ise, “Taflan ve Dereköy mevkiinde 7-8 kişi boğuldu. Buradaki dalgakıranların bir kısmını aldılar. Kayalıkların bir kısmını kimin aldığını bilmiyoruz. Dalgakıranı oluşturan kayalıkların bir kısmını alınca parçaları kaldı ve bu da tehlike saçıyor. Kayalıklar olmadığı için rüzgarlı havalarda denizde akıntı oluyor. Burada bir düzen olması gerekiyor. İnşaat molozlarını atmışlar ve şuanda kayalıkların arasında duruyor. Bu demirlerin buradan kaldırılması için belediyeye dilekçe vermiştik ama hala bir sonuç yok. Kayalıkları kimin çaldığını bilmiyoruz. Yaz aylarının başlarında gündüz vakti buradaki kayalıkları alıp götürdüler” dedi.

"Sahilde güvenlik önlemi yok"

Sahilde güvenlik önlemi olmadığını ifade eden Ahmet Yılmaz ise, “Taflan ile Dereköy mevkiinde sadece bir günde 10’a yakın boğulma vakası yaşandı. Birileri dalgakıranları oluşturan kayalıkların bir kısmını çaldı. Sahil güvenlik ya da güvenlik önlemi için belediyenin anonsları yok. Özellikle çevre illerden gelen insanlar bilinçsiz olduğu için boğulma vakaları oluyor” diye konuştu.

Haber: Müberra TAŞÇI/Gökhan ALTANSOY

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah can 2018-08-25 21:08:32

1.bahse konu yerde denize girmek yasaktır.2.T şeklindeki dalgakıranlar yapay rip akıntısına neden olmakta yani mühendislik hatası var.3.İlgili kurumlar tüm imkaları görevini yapıyor.RIP akıntı ile ilgili bilgide veriliyor.

Avatar
alper 2018-08-26 09:22:41

BU SAHİLE BETON YOL DÖKEN ZİHNİYETİN ALLAH BELASINI VERSİN

Avatar
alper 2018-08-26 15:27:05

orada kimse kayaları kimse çalmadı sahile kum dolsun diye devlet tarafından alındı haber yapmaya çalışırken küçük duruma düşmeyin