banner388
banner390
banner410
banner408

“Samsun Cumhurbaşkanına destek veriyor”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, Samsunhaber.com mikrofonunun sorularını cevapladı.

banner269

“Samsun Cumhurbaşkanına destek veriyor”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, Samsunhaber.com mikrofonunun sorularını cevapladı.

12 Haziran 2018 Salı 11:02

Samsun haberSamsun’un Atakum ilçesinde bulunan Zirve Camii’nde ikindi namazı çıkışında Samsunhaber.com’un sorularını cevaplayan 27.Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, önemli açıklamalarda bulundu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte Atakumluların sorunlarını dinleyen Göktepe, “Samsun’da işsizlik dışında çok fazla bir sorun yok. Bazen köylere gittiğimiz zaman yol sıkıntısı olduğunu duyuyor ve görüyoruz. Halkımızla güzel bir diyalog kurup onlarla konuşuyoruz” dedi.

“Milletimizin AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza bir teveccühü var”

Samsun halkının AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanına büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Göktepe, “Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Yaklaşık 16 gündür sahada çalışıyoruz. Bugün de Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı ile birlikte esnafı ve Kredi Yurtlar Kurumundaki memurlarımızı ziyaret ettik. Milletimizin AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza bir teveccühü var. Biz halkımızla bir araya gediğimiz zaman olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hemen hemen her eleştiri ve sorunla karşılaşıyoruz. Bizim insanımız mütevazı ve misafirperver. Samsun’da işsizlik dışında çok fazla bir sorun yok. Bazen köylere gittiğimiz zaman yol sıkıntısı olduğunu duyuyor ve görüyoruz. Halkımızla güzel bir diyalog kurup onlarla konuşuyoruz” diye ifade etti.

“Bütün halkımızı bekliyoruz”

18 Haziran’da saat 14.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanındaki mitingine Samsun halkını davet eden Göktepe, “24 Haziran önemli bir seçim olacak. Türkiye’nin varoluş veya yok oluş mücadelesi olacak. 24 Haziran sıradan bir seçim değil. 24 Haziran siyasi partilerin iktidar olma hevesiyle yarıştığı bir seçimden ibaret değil. Yurt dışında ve yurtiçinde Cumhurbaşkanımızın adı altında kara kampanyalar yapılmaya devam ediyor. Milli irade söz konusu olduğunda Samsunlu hemşerilerimiz her zaman AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanına destek olmuştur. Samsun’da özellikle 24 Haziran’da sandıktan AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın açık ara bir oy oranı farkıyla birlikte birinci çıkacağına olan inancımız sonsuzdur. 18 Haziran’da saat 14.00’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanında olacak. Biz bütün halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Biz büyük bir aileyiz”

Niyetlerinin 24 Haziran akşamı demokrasi bayramlarını kutlamak olduğunu söyleyen Göktepe, “AK Parti sıradan bir parti değildir. AK Partiyi diğer partilerden ayıran önemli özelliği teşkilat yapısıdır. AK Parti teşkilatı bir seçimi bitirdikten sonra diğer seçime ertesi gün hazırlanmaya başlayan bir partidir. AK Parti teşkilatı Milletvekili Adaylarını hiç yalnız bırakmıyor. Biz büyük bir aileyiz. Niyetimiz 24 Haziran akşamı bir demokrasi bayramının kutlamasını yapmak. 25 Haziran sabahına büyük ve güçlü bir Türkiye olarak uyanmak istiyoruz. Samsun her zaman milli iradenin yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Samsun Cumhurbaşkanımıza büyük oranda destek veriyor” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI/Oğuzhan YÜKSEL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.