banner388

Samsun'a gelen Hollandalı isyan etti

Samsun'a bir TV programı için gelen Hollandalı Wilco van Herpen, Kızılırmak Deltası'nda isyan etti.

Samsun'a gelen Hollandalı isyan etti

Samsun'a bir TV programı için gelen Hollandalı Wilco van Herpen, Kızılırmak Deltası'nda isyan etti.

26 Eylül 2017 Salı 09:53

Samsun haber - Türkiye'de yaşayan ve İz TV'de program yapan Hollandalı  Wilco van Herpen, Samsun'a geldi. Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan UNESCO mirası Kızılırmak Deltası'na çekime giden Herpen isyan etti. Ekibi ile araştırma yaptığı sırada Kızılırmak Deltası'na hayran kaldığını belirten Herpen çevreye atılan çöpleri görünce kızdığını söyledi.

Bir video çekip sosyal medya hesabında paylaşan Herpen "Kendi evinizde o kadar pislik bırakıyor musunuz?" diye tepki gösterdi.

"ÇOK AYIP!"


Facebook, Twitter ve Instagram'da fenoman sayfalarca yayılan o video da Herpen şunları söyledi; "Muhteşem bir yerdeyim. Burası Bafra'nın yakınında Kızılırmak Deltası. Ama ne buldum biliyormusunuz, gösteriyorum. (ÇÖPLERİ GÖSTERİYOR) Sizde bakın; teşekkürler millet teşekkürler. Kendi evinizde o kadar pislik bırakıyormusunuz. Hayır, peki doğaya neden çöp atıyorsunuz. Duruma benimle birlikte ekibimde kızdı. Artık mutsuz oluyorum galiba ümit yok. Gerçekten çok ayıp!

Son Güncelleme: 27.09.2017 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-09-26 12:33:37

HOLLANDALI İSYANDA HAKLI, BİZDE EDİYORUZ,sokaklara çöp atanlara,gör-mesem inanmıcam,Atakumda sahilinde 7x24 saat çöp topluyor görevliler,yazık günah kar kış demeden ellerinde koca poşetler,gece pırıl pırıl, sabah insanlar uyanınca büyü bozuluyor,Hijyen eğitimi ilkokulda ders konusu olursa temiz nesil yetişer,nacizane fikrim,

Avatar
Cihan 2017-09-26 13:03:39

Adam haklı beyler tabiki herkes kendine yakışanı yapar

Avatar
misafir 2017-09-26 10:34:44

göz görmek istediğini görür yazmak istediğini yazar

Avatar
yörükler mağdurları 2017-09-26 17:02:39

Bizim evler yıkıldı ya.Bide gömdüler molozları.bu şişelerimi gömemediler koca evleri yutulduda.Allahım samsunun iskan sorunu bitti bizim evlerle.

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-09-28 16:50:45

Her isin başı Eğitimden geçer, maalesef dogamizi korumak büyüklerden başlamalı,Rant için Tabiatı yok edenlere müsaade edenlere göz Yunanlara Lanet olsun.Herkes çevresine ve doğasına sahip çıkmalı ve zarar verenlere karşı Tek Yumruk Olmalıyız.