banner388

Otobüs şoförü gönülleri fethetti

SAMULAŞ’a ait bir halk otobüsünde engelli bir vatandaşı duraktan alıp kendi elleriyle otobüse bindiren otobüs şoförü, hem yardım ettiği engelli vatandaşın hem de araçtaki diğer yolcuların takdirini kazandı.

Otobüs şoförü gönülleri fethetti

SAMULAŞ’a ait bir halk otobüsünde engelli bir vatandaşı duraktan alıp kendi elleriyle otobüse bindiren otobüs şoförü, hem yardım ettiği engelli vatandaşın hem de araçtaki diğer yolcuların takdirini kazandı.

18 Ağustos 2017 Cuma 18:29
Otobüs şoförü gönülleri fethetti

Samsun Haber – Samsun’da OMÜ istikametinden merkeze yolcu taşıyan SAMULAŞ’a ait bir halk otobüsünde engelli bir vatandaşı duraktan alıp kendi elleriyle otobüse bindiren otobüs şoförü, hem yardım ettiği engelli vatandaşın hem de araçtaki diğer yolcuların takdirini kazandı. Yardımcı olduğu Umut Gürrer (32) adındaki engelli vatandaş, “Keşke diğer özel halk otobüslerinde de aynı hassasiyet bizlere gösterilse” dedi.

“Bu Şoföre Allah Güç Veresin”

Engelli vatandaşlara hassasiyetin azaldığı günümüzde böyle duyarlı insanların ve şoförlerin halen var olduğunu bilmek çok umut verici bir duygu diyen bedensel engelli Umut Gürrer, “Bizim engelliler olarak diğer özel halk otobüslerinde de aynı hassasiyeti bekliyoruz. Böylesine nazik hareketi kimse belki de yapmaz. Ancak bu hissi davranış beni çok duygulandırdı. Bu şoför abiye Allah güç kuvvet versin” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 18.08.2017 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkan 2017-08-18 21:55:38

şöför arakadaşımızı tebrik ediyorum, samsunda boyle hareketlerin çoğalması dileğiyle.

Avatar
Faruk şalcı 2017-08-18 19:52:55

İnsan evladı iyi bir aile terbiyesindengeliyor

Avatar
Kenan yılmaz 2017-08-18 20:50:52

Aynı hareketi gecen sene yan numarası 48 olan özel halk otobüsüne bende yaptım isterseniz o arkadasa sorabilirsiniz

Avatar
Engin Düzenli 2017-08-19 03:23:56

Bende kendi yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.Hastaneye gitmek için ilkadımda otobüse bindiğimde engelli kartımı otobüsde tanıtmaya çalıştığımda bir kaç kez uyarı aldım daha sonra şöfere elimdeki engelli otobüs kartı olduğunu ve neden uyarı aldığımı söyledim. Birde ben denim dedi ve kartı alıp kendisi denedi daha sonra yıl başında kartlara günçelleme geldiğini ve kartınızı günçellettirdinizmi diye söyleyince böyle birşeyden haberimizin olmadığını söyledik. Daha sonra yanımda annem vardı ve ben normal kartımdan okitim ozaman deyince şöfer bey gerek yok geçin ozaman dedi yani bunu anlattmamın sebebi otobüs söförünün yada bazı şöförlerin halen duyarlı davrandığını aynı şekilde diğer araç yada ötöbüs söförlerin böyle duyarlı olmasına çağrı yapıyorum. Ve o otobüs şöförünü hatırlamıytorum ama bu yaptığı iyiliğide unutamıyorum. Sonuç olarak halen bazı iyi insanlar aramız da dolasıyor deyip buradan noktayı koymak istiyorum.

Avatar
Ahmet_sirin 2017-08-19 15:02:11

Biz bir aileyiz 1.nolu dolmuş hattından duyarsız Şoför çıkmaz .yusuf meslektaşım çekirdekten yetişmiştir asaleti yeter Kardeşim sağol

Avatar
İzmitli 2017-08-21 00:21:22

Olması gereken şeyler bile artık bize hayret verici geliyor. İlginç.

Avatar
Metin 2017-08-23 15:24:49

Yurt dışında otobüs şoförünün görevi bu hatta çocuklu kadınlara yardım etmek bizde adamı kahraman yapiyoruz

Avatar
Şuhedanur KAVAK 2017-08-24 14:22:29

Engelli bir vatandaş olduğunda bütün halk otobüsü şoförleri aynı davranışı sergiliyorlar. Ben birçok kez şahit oldum bu duruma