banner388

Ölmeyecek tek meslek gurubu berberlik

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde berberlik yapan Ramazan İleri mesleğini severek icra ettiğini belirterek meslek gruplarının içinde sonu gelmeyecek tek meslek berberlik olduğunu söylüyor.

Ölmeyecek tek meslek gurubu berberlik

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde berberlik yapan Ramazan İleri mesleğini severek icra ettiğini belirterek meslek gruplarının içinde sonu gelmeyecek tek meslek berberlik olduğunu söylüyor.

26 Haziran 2017 Pazartesi 14:02
Ölmeyecek tek meslek gurubu berberlik

Samsun Haber – Samsun’un İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde berberlik mesleğiyle uğraşan 27 yaşındaki Ramazan İleri mesleğinden çok memnun olduğunu söylüyor. Berberlik mesleğini ölmeyecek ve modası bitmeyecek tek meslek dalı olduğunda iddiacı olduğunu belirten İleri, “Yıllar geçecek ben yaşlanacağım ve yeni nesil berberler beni bu meslekte duayen olarak hatırlayacak. Kendimle hem gurur duyuyorum hem de beni yetiştiren ustalarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Stiller Değişiyor, Biz Modayı Takip ediyoruz”

Berberlik mesleğinin favori bir meslek olduğunu söyleyen Ramazan İleri, mesleklerinin zor taraflarını da anlatmadan geçemiyor. Berber İleri, “İşimiz kalıcı bir meslek. Ancak, ne kadar kalıcıysa bir o kadar da zor. Çünkü zor ve zahmet, aynı zamanda sabır gerektiren bir mesleğimiz var. İnsanları sakal traş ederken bazı müşterilerimiz stresli oluyor. Onların huyuna suyuna göre hareket etmek zorunda kalıyoruz. Saç traşı yaparken üzerimiz her zaman saç kılı oluyor. Müşterilerin her zaman isteğine göre hareket etmek zorundayız. Sonuçta o insanların saçlarını şekle sokup ona tarz veriyoruz. Onların bir daha gelebilmesi için beğenisini karşılamamız gerekli. Şunu da iddia ediyorum Berberlik mesleğinde Samsun’da marka olacağım” diye konuştu.

Haber Ekrem BİRCAN

Anahtar Kelimeler:
SamsunBerberSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan İLERİ 2017-06-26 15:05:43

Muhteşem olmuş cok teşekkür ederim Hayırlı bayramlar

Avatar
Suskun 2017-06-26 20:28:49

Saçma geldi bana ölmeyecek meslek denmiş ama ozaman üniversitesieri kapatın ozaman herkes berber olsun

Avatar
Emre 2017-06-27 21:14:47

Hayırlı işler büyüyünce kuaför olacağım.

Avatar
Zeki 2017-06-27 21:24:27

Evet ölmeyecek meslekler arasında 27 yıllık kuaförüm arkadaşa başarılar dilerim çok güzel ifade etmiş

Avatar
Ramazan İLERİ 2017-07-01 10:33:04

Suskun bey herkezin işi ayrı yapcağı işler ayrı herkezin yeteneği farklı ben cocukluk yaşamadım top elime alip hic oynamadım 13 yaşında bu işe başladım şimdi yaşım 28 olcak bu meslek alt yapınyok artik ve ilerde bu meslek zirve yapıcak isde ozamn sen bana özür borclu olmus oluyosun bugüne degil ileriye dönük bakarsaniz beni anlarsiniz hos berberlikden anlarsaniz