banner388

Nükleer yakıtlar Samsun Limanı'na gelecek

Sinop'a yapılması planlanan Nükleer Santralin yakıtının Samsun Limanı'na taşınması planlanıyor.

Nükleer yakıtlar Samsun Limanı'na gelecek

Sinop'a yapılması planlanan Nükleer Santralin yakıtının Samsun Limanı'na taşınması planlanıyor.

06 Şubat 2018 Salı 11:28
Nükleer yakıtlar Samsun Limanı'na gelecek

Samsun haber - Sinop'un İnceburun bölgesine Nükleer Santral tesisi yapılması planlanıyor. EUAS International ICC Merkezi Jersey Adaları Türkiye Merkez Şubesi tarafından hazıtlanan Sinop Nükleer Güç Santrali Projesi'nde ise çarpıcı detaylar yer alıyor.

NÜKLEER YAKITLAR SAMSUN LİMANI'NA GELECEK

Sinop'a yapılacak olan Nükleer Santral'de kullanılacak nükleer yakıt Avustralya, Kuzey Amerika, Kazakistan, Rusya, Güney Afrika, Nijerya ve Namibya gibi ülkelerdeki tedarikçilerden sağlanacak. Anlaşma yapılan tedarikçilerle uzun süreli anlaşma yapılması planlanırken yakıtlar kargo gemileriyle Samsun Limanı'na getirilecek.

Daha sonra Samsun Limanı'nda özel araçlara yüklenecek olan kargolar karayoluyla Sinop'a taşınacak. Karayoluyla taşınması mümkün olmayan kargolar ise Samsun Limanı'nda ağır yük gemilerinden alınarak daha küçük gemilere nakledilerek Sinop'a sevk edilecek.

Son Güncelleme: 07.02.2018 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefer 2018-02-06 17:43:23

niye samsuna geliyor nükleer ,gitsinler sinop limanında veya ordu limanın da boşaltılsın Samsunluları kanser mi yapacaklar, onun için mi kanser hastaneleri samsunda açılıyor. zaten samsunda en fazla kanser görülüyor. karadenizin en fazla hastalıklı kenti.

Avatar
Gökhan 2018-02-06 22:09:56

Sorun SAMSUN olmamalı karadenizde ne işi var nükleer santralin yazik