banner388
banner390
banner410
banner408

Muharrem Göksel’den Samsunhaber.com’a Çarpıcı Açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel Samsunhaber.com’a konuk olarak, Bölge İstihbarat ve Özel Haber Şefimiz Emir Dursun Akar’ın sorularını yanıtladı.

banner269

Muharrem Göksel’den Samsunhaber.com’a Çarpıcı Açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel Samsunhaber.com’a konuk olarak, Bölge İstihbarat ve Özel Haber Şefimiz Emir Dursun Akar’ın sorularını yanıtladı.

24 Kasım 2016 Perşembe 11:37
Muharrem Göksel’den Samsunhaber.com’a Çarpıcı Açıklamalar

Kişiliği ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren siyaset dünyasının Samsun’daki sevilen ismi AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsunhaber.com’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyasetten, FETÖ operasyonlarına, Samsun’un ekonomisinden, çocuk gelinler gerçeğine ve kendisine atılan talihsiz iftiraya dek, sorularımızı yanıtlayan Göksel’in bu sözleri çok konuşulacak. Samsun Serra otelde bir araya geldiğimiz Başkan Göksel’le yaptığımız işte o röportaj ve Göksel’in çok konuşulacak o sözleri bu yazımızda ve haberin videosunda…

 ‘CİNSEL İSTİSMAR YASASINDA DÜZENLEMELER YAPILACAK’
Cinsel istismar yasasının komisyona geri çekilmesiyle ilgili görüşlerini dile getiren Muharrem Göksel, ‘’Bu konuda Sayın Başbakanımız gerekli açıklamayı yapmışlardır. Tartışmalara yol açan bu düzenleme tekrardan ele alınarak, olumsuz tartışmalara yol açmasına imkan vermeyecek şekliyle ve mağdurun mağduriyetini giderecek  bir tasarıyla yeniden komisyona sunulacak’’ dedi.

 ‘ÇOCUK  GELİNLER GERÇEĞİYLE YÜZLEŞMELİYİZ’
Başkan Göksel, ‘Çocuk gelinler’ gerçeğiyle yüzleşmenin kaçınılmaz olduğunu ve AK Partinin yıllardır çocuk gelinleri  kurtarma çabası içinde olduğunu söyledi. Göksel, ‘’Yıllardır çocuk gelinleri kurtarmak  ve yeni çocuk gelinlerin  oluşumuna meydan vermemek için var gücümüzle mücadele ediyoruz’’ diye konuştu.

‘AK PARTİYE SIZMIŞ OLAN FETÖ’CÜLERİ ANINDA İHRAÇ ETTİK’
Siyaset içine sızmış olan Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri hakkında da düşüncelerini dile getiren Muharrem Göksel, ‘’ Biz bu teşkilatı kurarken çok büyük bir hassasiyet gösterdik. Partimiz içine sızdıkları belirlenen FETÖ ile ilişkisi olanları anında ihraç ettik’’ diye konuşarak, ‘’Samsun İl teşkilatı içerisine sızdıkları belirlenen bu kişiler bir elin parmağı kadar değildiler’’ dedi.

 BAŞKANLIK SİSTEMİ BİZİM İÇİN BİR SEÇİMDİR’
Göksel, ‘’Başkanlık sistemi bizim için bir seçim ve AK Parti biten bir seçimin ardından yeni bir seçim çalışmasına başlayan ilerici, hizmetlerine hizmet katan bir partidir’’ şeklinde konuşarak sahada her zaman hazır olduklarını belirtti.
 
‘2019’a KADAR BİR SEÇİM SÖZONUSU DEĞİL'
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Başkanlık sisteminin beraberinde yeni bir seçimi getirip getirmeyeceği sorusuna ise ‘’İl başkanlarımız toplantısında genel başkanımız 2019’a kadar yeni bir seçimin olmayacağını belirttiler’’ şeklinde cevap vererek bu doğrultuda hareket  ettiklerini ifade etti.


‘HAVALİMANI KONUSUNDA SPEKÜLASYONLARA GEREK YOK’
Göksel, 3 ay boyunca kapatılarak bakım onarım çalışmalarının yapılacağı Çarşamba havalimanı için, ‘’Bu teknik bir konudur. Burada çalışanların ve yolcuların can güvenliği söz konusudur. Burada bir tamirat, bir onarım yapılacaksa bu yapılacaktır. Bu hususta kapatılmalı mı? Kapatılmamalı mı? Tartışmaları yaratarak, spekülasyon yapmaya gerek yok. Bu bizim açımızdan da doğru değil’’ şeklinde konuştu.
 
‘TOHUMCULUĞU GELİŞTİRMELİ VE TEŞVİK ETMELİYİZ’
Samsun için düşündüğü  en büyük projesinin sebze ve meyve tohumculuğunun geliştirilmesi yönünde olduğunu vurgulayan Muharrem Göksel, ‘’Samsun’da ticari tohumculuğu teşvik edip, kendi tohumlarımızı kendimiz üretmeliyiz. Bu Samsun ekonomisi açısından çok önemli’’ şeklinde konuştu.

 
‘FETÖ VE PKK TERÖRÜ BİTENE KADAR BU TERÖRİSTLERLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK’
Ülkeye 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunarak hain planlarını gerçekleştiremeyen (FETÖ) Fetullahçı Terör Örgütü ve eli kanlı PKK terör örgütüyle mücadeleye de  değinen Göksel, ‘’Hem FETÖ denen hainlerle, hem de eli kanlı PKK terör örgütüyle bu teröristler yok olana kadar mücadelemiz devam edecek. Bu bayrağa, bu topraklara, bu millete zarara verme düşüncesinde olan hiç kimseye asla tavizimiz yok’’ diye konuştu.

‘BANA ATILAN İFTİRA MAHKEME SÜRECİNDE’
FETÖ Terör Örgütüyle ilişkisi olduğu yönünde kendisine yönelik ortaya atılan bir iddiaya da açıklık getiren Muharrem Göksel şöyle konuştu, ‘’ Biz bu vatana, bu bayrağa, bu millete hizmet için varız ve ömrümüz yettiğince de var olacağız. Bana bu talihsiz iftirayı atan kişi neye dayanarak ortaya attı bilemiyorum. Kendisiyle mahkeme sürecimiz devam ediyor’’
 

(Emir Dursun Akar)

Son Güncelleme: 25.11.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.