banner388

Milli Eğitim Bakanı Samsunhaber.com'a konuştu

Yeni Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Samsun’da katıldığı bir konferansta Samsunhaber.com mikrofonuna konuşmuştu.

Milli Eğitim Bakanı Samsunhaber.com'a konuştu

Yeni Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Samsun’da katıldığı bir konferansta Samsunhaber.com mikrofonuna konuşmuştu.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 10:47

Samsun haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinede yer alacak isimleri açıkladı. Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı olarak atandı. Bakan Selçuk, Nisan ayında Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Hedefe Doğru İnsan adlı Uluslararası Canik Sempozyumuna katılmıştı. Bakan Selçuk sempozyumda Milli Eğitimle ilgili görüşlerini de belirtmişti.

3 gün süren Hedefe Doğru İnsan konulu bu sempozyuma 43 Türk akademisyen ve 5 tane de yabancı akademisyen katıldı. Şehir dışından ve yurt dışından gelen akademisyenler sempozyumda “Bağımlılık ve İnsan”, “Sağlık ve İnsan”, “Değerler Eğitimi”, “Eğitim ve İnsan”, “Kariyer ve İnsan”, “Göç ve İnsan”, Gelecek ve İnsan”, “Estetik ve İnsan” konularıyla ilgili önemli bilgileri ziyaretçilerle paylaştılar.

Ziya Selçuk Samsunhaber.com’a şu şekilde konuşmuştu:

“Sempozyum aslında çok önemli bir konuya yani insan konusuna değiniyor. Bu önemi Türkiye ya da dünya gerçekten algılıyor mu o konudan emin değilim. İnsanın giderek bozulduğu, psikolojik ve fiziksel DNA’sına müdahale edildiği bir çağda yaşıyoruz. Hem her gün insanın özüne müdahale edilecek hem de insan çok önemlidir diye bağırılacak ki bu gerçekten ciddi bir çelişkidir. Bu çağda asıl amacımız insana daha az zarar vermek olmalıdır.”

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 11.07.2018 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.