banner388

Meral Akşener Samsun'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'a geliyor.

Meral Akşener Samsun'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'a geliyor.

04 Ocak 2018 Perşembe 11:43
Meral Akşener Samsun'a geliyor

Samsun haber - 27 Ocak Cumartesi Günü yapılacak olan İYİ Parti Binasının açılışı için Genel Başkanı Meral Akşener'in şehre gelmesi bekleniyordu. 

ZİYARET KESİNLEŞTİ

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 27 Ocak Cumartesi günü parti binasının açılışı için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Samsun'a geleceğini açıkladı.

İYİ Parti Binası'nın Atatürk Bulvarı Büyükşehir Kavşağı’nda bulunan Saray İş Merkezi'nde yer aldığı öğrenildi.

"HEDEFİMİZ 30 BİN ÜYE"

Geçtiğimiz günlerde Samsunhaber.com'u ziyaret eden Başkan Süslü şu açıklamalarda bulunmuştu;

"Şimdi tabi ki beş milyonluk hedefini muhterem hocamız Profesör Doktor Yusuf Alaca hocamız koydu. Bu hedef güzel ve önemli bir hedef. Bizim de çok rahat yakalayabileceğimizi düşündüğümüz bir hedef. Çünkü insanlar hem sosyal medyadan yazıyorlar, hem de telefonlarımızdan arayıp nasıl üye olabiliriz diye soruyorlar. Bu anlamda yakalanabilir bir hedef ama ben rakam koymak yerine şunu söylüyorum. Tüzüğümüzde üyelikleri teşvik etmek adına il ve içe teşkilatlarına üye yapmaya itmek adına şöyle bir madde koyduk. Seçme sayısının %3’ünden fazla üyesi olan ilerde ön seçim şartı koyduk. Yani milletvekilleri ön seçimle seçilecek dedik. Benim de hedefim Samsun’da ön seçim şartı olan dokuz yüz bin seçmen olduğunu hesaplarsak. %3’ü yirmi yedi bin onun üzerinde otuz bin, kırk bir bin gibi bir rakam hedefim var ki burada yaşayan İYİ Partililer milletvekillerini kendileri seçsin ve sıralamasını kendileri yapsın. Ve meclise kendi milletvekillleriyle temsil edilsin istiyorum. Bu anlamda da ilk hedefim otuz bine üye yakalamak. Akabinde de ne olacağını hep beraber göreceğiz. Daha önce siyaset yaptığım parti yaklaşık üç buçuk katı gibi bir rakam. Yani şuan için otuz bin rakamı iyi bir rakam."
 

Son Güncelleme: 05.01.2018 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-01-04 21:35:41

Gelişi olsun, gidişi olmasın hainlerin yeri hainistan

Misafir Avatar
GERÇEK VATAN PERVER 2018-01-24 18:37:05 @Vatanperver

KENDİNİ VATAN PERVER ZANNEDEN VATANSIZ SEN VATAN PERVER OLSAN EĞER BU ÜLKEYİ BU DURUMA GETİRENLERİ SANDIĞA GÖMERSİNİZ

Beğenmedim! (0)
Avatar
YORUM 2018-01-04 22:19:19

ASIL SUÇLU FETOCULAR DIŞARI CİRİT ATIYOR. GÜNAHSIZ İNSANLAR CEZAEVİNİ BOYLUYOR.. BU ADALET BÖYLE MAĞDUR YARATMAYA DEVAM EDERSE AK PARTİ KAYBEDER..

Avatar
Adıma gerek yok 2018-01-04 23:41:16

Bu yüzsüzün ne işi var samsunda

Avatar
İyi 2018-01-18 13:40:11

Beddua edenleri Allah bildiği gibi yapsın

Avatar
Iyici 2018-01-27 11:17:38

Hoş gelecek.Iyi gelecek.Niye rahatsızlık duyuluyor.Bu ülkede demokrasi sözdemi.Bu ülkede siyasette rekabet olmazsa iktidarda olanlar benzini 10 liraya çıkarırlar sesini çıkaramasın.