banner388

Meral Akşener'e Samsun'dan bir günde 3 bin imza

İYİ Parti tarafından Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olması için başlatılan kampanya kapsamında Samsun'da ilk günde 3 bin imza verildi.

Meral Akşener'e Samsun'dan bir günde 3 bin imza

İYİ Parti tarafından Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olması için başlatılan kampanya kapsamında Samsun'da ilk günde 3 bin imza verildi.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 10:13
Meral Akşener'e Samsun'dan bir günde 3 bin imza

Samsun haber - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için YSK 100 bin imzanın toplanması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen İYİ Parti kampanyayı başlattı.

Kampanyanın başlatıldığı ilk dört saatte 100 bin imzanın üzerine çıkıldı.

SAMSUN’DA HEDEF 15 BİN  İMZA

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü yaptığı açıklamada, Samsun'da ilk gün 3 bin imza verildiğini hedeflerini 5 binden 15 bine çıkardıklarını söyledi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Başkan Süslü yaptığı açıklamada, "İlk günün yarısında 100 binin üzerine çıktığımızı görenlerin ne diyeceğini açıkçası merak ediyorum. Ama biz hedefimizi büyüttük, 100 bin imza yetmez milyon imza toplayacağız. İlçe seçim kurullarındaki arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın seçim kuruluna gidip muhterem Genel Başkanımız, müstakbel Cumhurbaşkanımız Meral Akşener hanımefendiye imza vermeye, demokrasi sahip çıkmaya, egemenlik kayıtsız şartsız milletinse egemenliklerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Birileri milletimizi korkutmaya ve sindirmeye çalışıyor. Ama bu milletin bu güne kadar hiç kimseden korkmadığını da dünkü o muhteşem tablo ile, YSK'ların önündeki halaylarla, horonlarla davul zurna eşliğinde yapılan etkinliklerle de görmüş olduk. Herkes pozisyonunu buna göre belirlesin. İmza vermek isteyen ama aracı olmayan hasta olan vatandaşlarımız araçlarla taşınacaklar. Köylerimizdeki vatandaşlarımız ilçe teşkilatlarıyla iletişime geçerse onlarda araçlarla alınacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-05-05 10:17:53

İmza çok önemli değil zaten yüzbini kat kat aşar. İnsanlarda korku var fişleniriz diye. O yüzden asıl oy patlaması sandıkta yaşanacak müsterih olunuz.

Avatar
Ben_İYİ_yim 2018-05-08 06:02:09

fiş değil afiş etsenizde İYİ gelecek !

Avatar
İsimsiz 2018-05-06 09:24:49

Hepinize fiş takacağız merak etme sen