banner388
banner390
banner410
banner408

Köksoy: Atakum, AK Parti’nin kalesidir

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, 16 Nisan referandumunda Atakum’da ‘Hayır’ oyu çıkmasının kendilerini endişelendirmediğini söyleyerek, “Atakum, AK Parti’nin kalesidir” dedi.

banner269

Köksoy: Atakum, AK Parti’nin kalesidir

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, 16 Nisan referandumunda Atakum’da ‘Hayır’ oyu çıkmasının kendilerini endişelendirmediğini söyleyerek, “Atakum, AK Parti’nin kalesidir” dedi.

28 Eylül 2017 Perşembe 09:51
Köksoy: Atakum, AK Parti’nin kalesidir

Samsun Haber 24 Eylül 2017 Pazar günü yapılan AK Parti 4. Olağan Atakum İlçe Kongresi’nde tekrar ilçe başkanı olarak seçilen Haluk Köksoy, 16 Nisan 2017 tarihinde Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili yapılan referandumda Atakum’da yüzde 53 oranında ‘Hayır’ oyu çıkması ile ilgili sorulan soruyu cevapladı.

“Referandumda ‘Hayır’ Çıkmış Olması Bizi Endişelendirmiyor”

Referandumda Atakum’da yüzde 53 oranında ‘hayır’ oyu çıkmasının kendilerini endişe sevk etmediğini söyleyen Köksoy, “Atakum, Samsun’un parlayan yıldızıdır. Ben kongredeki konuşmamda da dile getirdim; Atakum, Türkiye’nin özetidir. Atakum’a her bölgeden her ilden insanlar akın akın gelmektedir. Belediye Başkanımızın da vurguladığı gibi senelik yaklaşık 10 bin-12 bin arasında nüfus artışı olmaktadır. Bu nüfus sadece Samsun’un ilçelerinden gelen bir nüfus değildir. Diyarbakır’dan Adana’ya, Kars’tan Artvin’e, Trabzon’dan Erzurum’a kadar her bölgeden insan Atakum’a gelmektedir. Özellikle Tokatlısı, Amasyalısı, Çorumlusu buradan hem konut edinmekte hem de denizden istifade etmek için gelmektedir. Bu durum, Atakum’un kozmopolit yapısını göstermektedir” dedi.

“Atakum, AK Parti’nin Kalesidir”

Atakum’un kozmopolit yapısından dolayı Atakum’da siyaset yapmanın zor olduğunu vurgulayan Köksoy, “Atakum’da siyaset yapmakta zordur. İnsana ulaşmak da zordur. Bizim Atakum’da yüzde 45 ile 50 arasında bir oyumuz var. Geçmiş seçimler bunu gösteriyor. Bu ne demektir; Atakum, AK Parti’nin kalesidir. Bizim burada kendi oylarımıza sahip çıkmamız, başarılı olmamız olacaktır. Yüzde 50’nin üzerine çıkmak da en büyük hedefimizdir. Daha önce Atakum’da yüzde 50 barajını da aşmıştık. Gerek 2007 Cumhurbaşkanlığı referandumunda gerek 2010 Halk oylamasında yüzde %50’yı aşmıştık. Dolayısıyla bizim Atakum’da yüzde 50’ye yakın oyumuz vardır. Ama bu oranlar zamana, seçimin şartlarına, seçimin şekline, katılıma göre değişmektedir. Yerel seçimlerde, referandumlarda, genel seçimlerde farklı olabilir. Ama bizim oy bandımız bellidir” diye konuştu.

“2019’da Hedefimiz Yüzde %50’nın Üzerine Çıkmak”

2019’da yapılacak seçimlerde AK Parti olarak Atakum’da yüzde 50’nın üzerinde oy almayı hedeflediklerini belirten Köksoy, “Biz, bu bandın üst marjından sonuca gitmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz bu olmak zorundadır. Sonuç olarak bizim burayla ilgili bir kaygımız yoktur. Kaygımız olsa zaten bu işe girmezdik. Çalışmak ve hedefe ulaşmak bizim görevimizdir. Takdir de Allah’ındır” şeklinde konuştu.

Haber: Yasir BABA

Son Güncelleme: 28.09.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferhat şahin 2017-09-28 10:02:57

Sen heralde sokağa çıkıp insanları dinlemiyon.rizede adam kalmadı hepsini doldurdunuz belediye ye

Avatar
mehmet 2017-09-28 10:26:06

demekki atakum akp nin kalesi degilmis, hem ilce baskanligi secimi adilmi sizce, atakum ve samsuna 2 parkdan baska ne yaptiniz 15 senedir