banner388
banner390
banner410
banner408

Kılıçdaroğlu'nun avukatından o iddialara yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Samsunlu şehit yakınına dava açtığı iddiasıyla ilgili olarak avukatı, flaş bir açıklama yaptı.

banner269

Kılıçdaroğlu'nun avukatından o iddialara yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Samsunlu şehit yakınına dava açtığı iddiasıyla ilgili olarak avukatı, flaş bir açıklama yaptı.

14 Eylül 2017 Perşembe 12:06
Kılıçdaroğlu'nun avukatından o iddialara yanıt

Samsun haber - Samsun’da şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın cenaze töreninde CHP çelenkleri boş bir bahçeye atılarak hakaret edilmişti. Çelengi cenaze töreninin yapıldığı alandan çıkartan şehit yakınları “HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Çevredeki vatandaşlar da alkışlarla onlara destek verdiler. Olayın ardından Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi. Davayla ilgili belgeler ise sosyal medyada hızla yayılınca konu Türkiye'de gündem oldu.


'Kılıçdaroğlu şehit yakınlarına dava açtı' iddiasıyla ilgili avukat Celal Çelik Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.


"ŞEHİT YAKINLARINDAN HİÇ BİR ZAMAN ŞİKAYETÇİ OLMADIK"

Yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "Genel Başkanımıza hakaret edildiği zaman şikayetçi olabiliyoruz. Ama şikayetçi olurken hiç bir zaman şehit yakınlarından şikayetçi olmuyoruz. Sadece hakaret eden kişilere yönelik şikayetimizi belirtiyoruz. Ve bu tür olaylarda isim ifade etmiyoruz. Genel Başkanımıza yönelik söz söyleyen kişilerin şehit yakını olduğu bilgisine ulaşır ulaşmaz hemen bu kişilerden şikayetçi olmadığımızı bu kişiler hakkında işlem yapılmamasını talep ettiğimizi Cumhuriyet Savcılığı'na ilettik. Dolayısıyla şehit yakınlarından hiç bir zaman şikayetçi olmadık. Bu yapılan haberler gerçekliği yansıtmıyor" dedi.
 

Son Güncelleme: 14.09.2017 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.