banner388
banner390
banner410
banner408

Kemal Zeybek'ten İş Bankası hisseleriyle ilgili flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'nin İş Bankası hisselerinin hazineye devredileceği yolundaki açıklamasına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek tepki gösterdi.

banner269

Kemal Zeybek'ten İş Bankası hisseleriyle ilgili flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'nin İş Bankası hisselerinin hazineye devredileceği yolundaki açıklamasına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek tepki gösterdi.

14 Ekim 2018 Pazar 15:06
Kemal Zeybek'ten İş Bankası hisseleriyle ilgili flaş açıklama

Samsun Haber-CHP'nin İş Bankası hisselerine ilişkin, "Konuyu Meclis'e getirip, bu hisselerin Hazine'ye devrini sağlayacağız" diyen Erdoğan'a tepki gösteren CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsunhaber.com'a konuştu.

Erdoğan'ın gündemi değiştirmek için bu konuyu ortaya attığını öne süren Zeybek, Samsunhaber.com'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR"

"Ekonomik yapıyı bu hale getirenler, ekonomiyi yönetemeyenler gündeme bu şekilde değiştirip daha ne yapacaklarını bilmiyorlar. Türkiye bir hukuk devletidir. Bizim kanunlarımız var padişahlık ve diktatörlükle yönetilmiyor. Bu ülkeyi yönetmeye çalışanlar bu işin nereye gideceğini bilmiyorlar."

"MİRAS KANUNU DEĞİŞTİRİLEMEZ"

"Miras hakkı kanunla devredilir. Miras kanunu değiştirilemez. Sen benim miras hakkımı elimden nasıl alabilirsin. Cumhurbaşkanı Erdoğan örtülü ödenek bir dünya para alıyor biz ne kadar aldığını biliyor muyuz."

"BU ÜLKEYİ ÇALMAYLA BİR YERE GÖTÜREMEZLER"

"Ekonomik yapıyı bu hale getirenler, ekonomiyi yönetemeyenler gündeme bu şekilde değiştirip daha ne yapacaklarını bilmiyorlar. Türkiye bir hukuk devletidir. Bizim kanunlarımız var padişahlık ve diktatörlükle yönetilmiyor. Bu ülkeyi yönetmeye çalışanlar bu işin nereye gideceğini bilmiyorlar. Miras hakkı kanunla devredilir. Miras kanunu değiştirilemez. Sen benim miras hakkımı elimden nasıl alabilirsin. Cumhurbaşkanı Erdoğan örtülü ödenek bir dünya para alıyor biz ne kadar aldığını biliyor muyuz? Yok. Mustafa Kemal Atatürk devletten aldığı paraları İş Bankasına yatırarak CHP'ye aktarmıştır. Türk Dil Kurumunun geçen seneki alması gereken para 140 milyon civarında ama harcanan para 30 milyon civarında böyle bir durum var. İsterse bu parayı 3 yıl sonra harcar isterse 5 yıl sonra harcar. Bu ülkeyi çalmayla çırpmayla bir yere götüremezler"

Son Güncelleme: 15.10.2018 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati 2018-10-15 09:14:19

Miras hakki deyip duruyorsunuz.Sizin babanizdan mi bu miras hakki yoksa annenizden mi kaldi..bu milletin ..o zaman hazineye gecmelidir.

Avatar
Selami 2018-10-18 09:01:26

Bir bartinin bankası olmaz. Atatürk'ün hisseleri kendisinin kurmuş olduğu Türk Tarih Kurumuna ve Türk Dil kurumuna devretmeli.