banner388

Kaldırım işgaline polis ‘Dur’ dedi

Samsun’un İlkadım ilçesinde araçların kaldırım işgaline mahalleli isyan etti. İlçenin trafiğinin artık nefes alınamaz hale gelmesi üzerine olay yerine gelen polis, trafiği sıkıştıran ve araçlarını kaldırıma park eden şahıslara ceza yağdırdı.

Kaldırım işgaline polis ‘Dur’ dedi

Samsun’un İlkadım ilçesinde araçların kaldırım işgaline mahalleli isyan etti. İlçenin trafiğinin artık nefes alınamaz hale gelmesi üzerine olay yerine gelen polis, trafiği sıkıştıran ve araçlarını kaldırıma park eden şahıslara ceza yağdırdı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 17:22

Samsun Haber – Geçtiğimiz gün, Samsunhaber.com ekibi olarak il ve ilçelerde kaldırımları işgal eden araçların haberini yapmıştık. Samsun ilçelerindeki mahalleli ve esnaf, artık kaldırım işgaline karşı tepkisini göstererek, yetkililere şikayette bulundu.

Trafik polisleri bugün İlkadım ilçesinde araçlarını kaldırımlara park edip bırakan ve caddede trafiğin tıkanmasına neden olan araç sürücülerine cezai işlem uyguladı.

“Polis Üzerine Düşeni Yaptı”

Samsun’un ilkadım ilçesinde esnaflık yapan Uğur Özcan, kaldırım işgalcilerinin mahalledeki esnafların sabrını taşırdığını dile getirerek, “Bu insanlar çok duyarsız. Araçlarını dükkanların önlerine beş dakika sonra alacaklarını söyleyerek bırakıyorlar akşam mesai bitiminde gelip alıyorlar. Kaldırımları artık otopark gibi kullanıyorlar. Şimdi emniyet geldi üzerine düşeni yaptı. Böyle saygısız insanlara göz açtırmasın. Herkes işinin yürümesine bakıyor. Mağdur ettikleri insanları düşünen yok. Yolda bekleyen araçlar ve içinde hasta olup yol bekleyen insanlar var” diye konuştu.

“Hakkımızı Arayınca Kavga Çıkartıyorlar”

İlkadım ilçesinde kaldırıma araçlarını park eden insanları uyarmaktan bezdiklerini söyleyen mahalle esnafı Ersin Alan, “Kendiniz gördünüz. Araçlarını park ediyorlar. Burada sıkıntıyı yaşayanlar bizleriz. Sefayı onlar çekiyor. Araç sahiplerine aracını kaldırmasını istediğimizde bizimle kavga etmeye başlıyor. Emniyet ekipleri gelip ceza yazdığında da haklı yine onlar oluyor. Bu sorunu yetkililer nasıl çözüme kavuşturur bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 01.06.2017 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-05-31 18:23:12

Bende vatandaş olarak şikayetçiyim bu araçlardan. O kadar rahat ki sürücüler adam arabasını yolun ortasına bırakmış gitmiş. Halbuki 5 metre ileride boş yer var ama zahmet edip müsait yere değilde yolun ortasına aracın tamamı ya da yarısı dışarıda kalacak şekilde bırakıyorlar. Ondan sonra geliş-gidiş şeritten birisi tıkanıyor. Bekle bekle boşuna benzin mazot yanıyor ve trafik oluşuyor. Araba kullanmasını biliyorum zanneden bu arkadaşlar biraz medeni trafik öğrensinler.

Avatar
Köksal erdogan 2017-05-31 19:40:00

Samsun ciftlik İnce sokakta kaldırıma parketmiş araclar yüzünden insanlar yolda yürüyor. Trafik polisi vardı tesadüf neden görevini yapmıyorsun dedim cadde üzerinde 10 tane arac kaldırımda dedim trafik polisi bana idare edin toplu yaşamayı ögrenin dedi rezillik

Avatar
Şafak Bayram 2017-05-31 21:25:04

Çok güzel uygulama ama cezadan sonra birileri tlf acmasa dahada iyi olacak. Aynı uygulama Alaçama tüm il ve ilçelerede gelsin. Herkez görevini bilse sorumlulugunu bilse çok güzel olur. Saygilarla