banner388
banner390
banner410
banner408

Instagram'dan keşfedildi: Adım adım zirveye çıkıyor

Instagram'a yüklediği videolarla Samsun Demir'in dikkatini çeken Samsunlu genç sanatçı Sedef Ergin, Bandıra Bandıra şarkısıyla müzik dünyasına adım atarak büyük bir başarıyı yakaladı. 

banner269

Instagram'dan keşfedildi: Adım adım zirveye çıkıyor

Instagram'a yüklediği videolarla Samsun Demir'in dikkatini çeken Samsunlu genç sanatçı Sedef Ergin, Bandıra Bandıra şarkısıyla müzik dünyasına adım atarak büyük bir başarıyı yakaladı. 

30 Ağustos 2018 Perşembe 09:44
Instagram'dan keşfedildi: Adım adım zirveye çıkıyor

Samsun haber - Samsun'a olan sevgisi ve mütevazi kişiliğiyle dikkat çeken Sedef Ergin, Samsunhaber.com Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu. Volga Tamöz ve Mustafa Sandal'ın destek verdiği yetenekli isim sesi kadar güzelliğiyle de büyülüyor... 

Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Samsun doğumluyum. Üniversite eğitimime kadarki süreçte Samsun'da ailemle yaşadım. Karabük Üniversitesi'ni kazanınca Samsun’dan ayrılıp, Karabük'e gittim. İş Güvenliği ve Uzmanlığı bölümünü tamamladım.

Oyunculuk eğitimi için gittiğiniz İstanbul'da müzik sektörüne nasıl girdiniz?


Şarkı söylemek ve yazmak çocukluğumdan beri en büyük hobim oldu. Okul hayatım boyunca çeşitli işlerde çalışarak ekonomik özgürlüğümü elime aldım ve hayalim olan oyunculuk ile müzik eğitimleri için para biriktirdim. İlk başta gizlice İstanbul'a giderek Ayla Algan oyunculuk atölyesinden eğitim almaya başladım ve başarıyla mezun oldum. Atölyeye ilk girdiğimde Ayla Algan sende çok değişik bir enerji var kamera da severse başarı kaçınılmaz demişti. İlk gün bu şekilde bir övgü almam beni daha da motive etti. Yine Hocam Erol Babaoğlu, seni 3 yıl içinde çok iyi yerlerde görürsem şaşırmam ve altındada hiç bir torpil aramam diyerek beni mezun etti.


Instagram'dan DMC Genel Müdürü Samsun Demir mesaj attı. Bu olayı hayatımın dönüm noktası olarak kabul ediyorum. O an oyunculuk için oturduğum masadan albüm anlaşması ile kalkacağımı bilemezdim bir cesaret şarkı yazıyorum demeseydim.

Mustafa Sandal'dan aldığınız teklif size ne hissettirdi?


Başlangıçta Volga Tamöz’ün de önerisiyle Bandıra Bandıra ile giriş yapmayı planladık. Şarkının bestecisi ve söz yazarı Mustafa Sandal ile yolumuz burada kesişti benim enerjimi çok beğendi ve projeye ortak oldu. 21 yaşımda, 3 büyük isim bana sonsuz bir inanç içindeydi ve hepsinin dillerinden düşürmediği enerjim beni bu noktaya taşımıştı. 

Genç yaşta yakaladığınız bu başarıyı neye borçlusunuz?


Çocukluğumdan beri bitmek tükenmek bilmeyen, içimde sürekli büyüyen enerjim yerini bulmuştu. Benim en büyük yeteneğim gibi, bir organım gibi 6. duyu organım gibi hissettiğim enerjim beni hayallerime kavuşturdu. Tabi çok istemek, istediğim şey için çok çalışmak bu noktaya gelmemi sağladı.

Samsun sizin için ne ifade ediyor?


Beni sevenlere ya da bu satırlarla benimle tanışacak hemşerilerime sevgiler sunuyorum. Samsun benim için başlı başına bir ev gibi oraya geldiğimde aileme gelmiş gibi hissediyorum. Samsun bir çok güzel ve unutamadığım anılarımın çocukluğumun ev sahibi, neden bilmem ama Samsunlu olduğum için ekstra bir gururluyum.

Hayranlarınıza vermek istediğiniz müjde var mı?

2. şarkım yakın zamanda tüm platformlarda yer alacak. Bizleri buluşturan Samsunhaber.com çalışanlarına ve sevgili Mert Volkan GÜN'e sonsuz teşekkürler. Yakında tekrar görüşmek dileğiyle...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurt 2018-08-30 14:48:10

Bu haberi okuyunca kimmiş acaba diye bir profiline bakayım dedim bakmaz olaydım, o nasıl bir dans etme şeklidir ? ar yok edep yok böyle zirveye çıkılıyosa çıkmasaymış keşke yazık olmuş.

Avatar
erhan... 2018-08-30 23:09:27

boşa kürek sallar...

Avatar
Seda 2018-09-05 00:53:08

Berbatttttt.... hiçbirşey olmaz. Her anlamda kalite yok.