banner388
banner390
banner410
banner408

İç çamaşırıyla denize girenlere bir tepki daha

Samsun sahillerinde iç çamaşırlarıyla denize girerek çevredeki vatandaşları rahatsız edenlere bir tepki de Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç’ten geldi.

banner269

İç çamaşırıyla denize girenlere bir tepki daha

Samsun sahillerinde iç çamaşırlarıyla denize girerek çevredeki vatandaşları rahatsız edenlere bir tepki de Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç’ten geldi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 16:32

Samsun Haber - Samsunhaber.com’un 29 Haziran 2017 tarihinde iç çamaşırıyla denize girenlerden Samsunlu vatandaşların şikayetleri üzerine “Atakum sahilinde çirkin manzara” başlığıyla gündeme getirdiği konu hakkında bir tepki de Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç’ten geldi.

“İç Çamaşırlarıyla Denize Girmeye Hayır”

Sahilde denize yüzmeye gelen vatandaşları rahatsız edecek şekilde iç çamaşırlarıyla denize girenlere kendisinin de rastladığı söyleyen ve bu durumdan son derece rahatsız olduğu belirten Genç, sosyal medya hesabı üzerinden “İç çamaşırlarıyla denize girmeye hayır” şeklinde bir mesaj yayınlayarak duruma tepkisini gösterdi. Genç, daha sonra takipçilerinden de aynı mesajı kendi hesaplarından paylaşarak duyarlılık oluşturmalarını rica etti.

“Her şeyin Bir Adabı Olmalı”

Konu hakkında Samsunhaber.com’a açıklama yapan Genç, “2017 yılında böyle bir şeyi  konuşuyor olmamız bile acı bir durum. İnsanların denize girerken kullanması için kumaşlar üretiliyor ve bu kumaşlardan bikini, mayo, deniz şortu, haşema gibi denize girerken kullanılabilecek çeşit çeşit kıyafetler üretiliyor. Bunlar dururken, vücut hatlarını tamamen belli eden iç çamaşırlarıyla denize girerek çevredeki vatandaşları rahatsız etmenin bir lüzumu yok. Her şeyin bir adabı olmalı” dedi.

Genç, “Haşama giyene de karşı değilim, bikini giyene de karşı değilim ama bu durum başka bir şey. Denize girerken bunun için özel kumaştan üretilmiş kıyafetlerin kullanılması lazım. Bu konu da 'Kimse kim ne istiyorsa onu giysin' dememeli” diye konuştu.

“Yetkililer Uyarı Levhaları Asabilir”

İç çamaşırlarıyla denize girenlerin Samsun’un imajını zedelediğini vurgulayan Genç, “Özellikle birçok yabancı turistin Samsun’a gelmesini beklediğimiz bugünlerde, iç çamaşırlarıyla çevreyi rahatsız edecek şekilde denize girenleri Samsunlular olarak uyarmamız lazım. Samsunlu duruşunu göstermemiz lazım. Ben Samsunluları sosyal medya hesaplarında “İç çamaşırlarıyla denize girmeye hayır” yazarak konu hakkında duyarlılık oluşturmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. Genç, yetkililerin sahile belirli yerlere konuyla ilgili uyarı tabelaları yerleştirmenin de etkili olabileceğini söyledi.

Yasir BABA – Sefa ÖKSÜZ

Son Güncelleme: 31.07.2017 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ters-Köşe 2017-07-04 01:39:31

Don ile denize girmenin nesi garip?

Avatar
55@hotmail.com 2017-07-04 08:53:13

atletle denize girilirmi ayıp yahu ayıp