banner388

Huzurevinde kalan amcanın anlattıkları yürekleri burktu

Samsunhaber.com mikrofonu huzur evinde kalan bir amcanın yürek burkan hikayesini dinledi.

Huzurevinde kalan amcanın anlattıkları yürekleri burktu

Samsunhaber.com mikrofonu huzur evinde kalan bir amcanın yürek burkan hikayesini dinledi.

13 Nisan 2017 Perşembe 17:39

Samsun Haber – Hazırladıkları birbirinden ilgi çekici videolarla kısa zamanda Samsun’da fenomen haline gelen Samsunhaber.com mikrofonu bu kez hayatın acı yüzünü kaydetti. İlkadım’da İstiklal Caddesinde Sokak röportajı yapmakta olan muhabirimiz Gaye Oğuz ve kameramanımız Kamil Çağatay Balcı, günlük belirledikleri sorularını sormak için mikrofon uzattıkları yaşlı amcanın dram dolu hikayesiyle karşılaştı. İsmini vermek istemeyen yaşlı amca arkadaşlarımıza içini döktü.

O Sözü Yürekleri Dağladı

Çocukları tarafından 2008 yılında Derecik Huzurevine bırakıldığını söyleyen yaşlı amca, çocuklarının ve torunlarının vefasızlıklarından dert yandı. Yakınlarının kendisini hiç ziyaret etmediğini söyleyen amcanın kırgınlığı her halinden belli oluyordu. Arkadaşlarımız “Çocuklarınıza seslenmek ister misiniz?” diye sorunca iç çekmesi ve “Seslenmem” demesi yürekleri dağladı. Dertli amcanın konuşmasından huzurevi imkanlarının ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman aile ortamının yerini tutmadığı anlaşılıyor.

Biz de Samsunhaber.com ekibi olarak yürekleri burkan bu hikayeyi yayınlayarak amcamızın ailesine amcamızı yalnız bırakmamaları için ricada bulunuyoruz.  Bizleri büyüten, okutan, hayata tutunmamızı sağlayan anne babalarımızı yaşlandıkları zaman unutmamalıyız.

Haber: Gaye OĞUZ - Yasir BABA

Kamera: Kamil Çağatay BALCI

Son Güncelleme: 13.04.2017 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.