banner388
banner390
banner410
banner408

Hesabı kim verecek?

Atakum Belediyesi’nde iki ayda tüketilen 37,5 ton etin, Atakum İmar İnşaatın kasasında nakit olarak görülen ancak teslim edilmeyen 7 milyon 200 bin liranın akıbeti gizliliğini korurken eski şirket müdürünün yaptığı açıklama kafaları daha da karıştırdı. 

banner269

Hesabı kim verecek?

Atakum Belediyesi’nde iki ayda tüketilen 37,5 ton etin, Atakum İmar İnşaatın kasasında nakit olarak görülen ancak teslim edilmeyen 7 milyon 200 bin liranın akıbeti gizliliğini korurken eski şirket müdürünün yaptığı açıklama kafaları daha da karıştırdı. 

01 Kasım 2019 Cuma 10:41
Hesabı kim verecek?

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İZİN VERMEDİ

Atakum İmar İnşaat Şirketi Genel Müdürü Osman Temiz'in iddialarına Atakum Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Hasan İpek iki cümlelik basın açıklamasıyla yanıt verdi. Atakum Belediyesi  İmar İnşaat Şirketinin hesapları ile ilgili 2018 yılında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını belirten İpek, “İçişleri Bakanlığının, Bakan Süleyman Soylu imzalı 12.09.2019 tarihli olur yazısı ile soruşturulmaya izin verilmediğini söyledi. 

USULSÜZLÜKLER RAPOR EDİLMİŞ

AK Partili Belediyenin hesaplarının incelenmesine izin vermeyen İçişleri Bakanlığının kararına itiraz ettiklerini kaydeden İpek, şu ifadeleri kullandı: “Bizler de söz konusu şirketin 2017 Kurumlar Vergisi Beyannamesinde izah edilemeyecek hataların olduğunu, şirketin 2018 yılı tam tasdik raporunda şirketteki usulsüzlüklerin rapor edildiğini, hatta söz konusu şirketin Ticaret Mahkemesince İflasının istendiğini gerekçe göstererek İçişleri Bakanlığının ‘’ön inceleme yapılmasına izin verilmeme’’ kararına karşı Danıştay’ a itiraz etmiş bulunmaktayız.”

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Son Güncelleme: 01.11.2019 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-11-01 12:03:54

Sayin İshak Taşçı ve kayincosu aziz şişman atakum belediyesini dolandirmıstır burda a parti b parti fark etmiyor eğer bir insanın fıtrati bozuksa onun için çalmak hırsızlık gündelik bir iş gibi gelir İshak Taşçı kesinlikle yargılanması gerek mal varlığına el konulsun diyecem ama bu tip dolandiricilar mallarini üstüne yapmaz aday gosterilmedigini son dakka televizyondan öğrenen sayın Taşçı bu haberi aldıktan sonra söylediği kelime harfi harfine şu idi (ben merkez İlçelerden 4 bin oy kaydırdim bu raya akp burda kazanamaz) sözün bittiği yer
Ben burdan yargıya sesleniyorum tarafsız olun iktidar yanlısı olmayın yargı tarafsızdır korkmayın milletin gücünün üstünde bir güç yok türkiyede

Avatar
adem guven 2019-11-01 16:19:44

birakmayin yakalarini hirsizlari teshir edin calanlar belli ondan aday gosterilmediler ..aziz iyle ishakiyla esiyle dostuyla hepsi yargilanmali mal varlliklarina el konulmali ..kim yolsuzluk yaptiysa cezasini cekmeli..

Avatar
sadebiri 2019-11-01 11:32:14

soruşturma--adı üstünde araştırmadır!
buna bile izin verilmiyorsa gerisini siz düşünün..ne kadar yediğiniz ortaya çıkmasın diye çabanız.
yediniz bitiremediniz...doymadınız..

Avatar
Selim 2019-11-01 13:09:54

Yakinda kayyum atarlar biraz daha ağlarsaniz. Tamam millet anladi öncekiler caldi çirpti. Bu olaylar artik heryerde ortada bir şey yok batmislar. Sonuç samsun atakum ve memleketin heryeri ayni yol yaptik diye diye ne yollar oğrenmişler. Batti memleket batti kayyum atayip kapatirlar yolsuzluğu sonra yemeye devam.

Avatar
Emin Karagüzel 2019-11-01 14:44:05

Adalet garibanla uğraşır mevzu akp ise takipsizlik verilir, takipsizlik vermeyen savcı feto cu ilan edilir. Etin dosyası savcılıkta 1 yıl bekler sonra takipsizlik verilir, ülkemizde yasama yürütme yargı bağımsız değil

Avatar
vatandaş 2019-11-01 22:05:57

Allah diyorum.Bunun ici çok dolu Mevlam kendi ismini zikrederek imandan bahsedip bu ülkeyi yiyen göz yuman ucu bana dokunur diye susan tüm yetkili makamlar kat kat hesap sorsun inşAllah.

Avatar
KuraLSıZ 2019-11-02 01:33:50

Peki İçişleri Bakanlığı neden izin vermedi onuda açıklarmısınız? Çünkü daha önce yüzlerce kez şikayette bulundular hepsi YALAN, İFTİRA, DÜZMECE çıktı! Evde oturarak canı sıkılanın uydurma hikayelerine her defasında inceleme başlatılıp sonuç alınamamıştır.. Çünkü ortada bunların iddia ettiği gibi bir Durum yoktur. Bunlar geldikleri günden beri Türkiye'nin her yerinde hırsızlık delilleri arıyorlar, bulamadılar şimdi kendi çalacaklarına uyduruk bahaneler arıyorlar.

Avatar
Osman temiz 2019-11-01 11:44:17

Ben şansım kendim de inceleme yapılması tarafındayım. Benim zaten son 2 yılımı ymm inceledi. Hatta ve hatta ticaret bakanlığı müfettişleri de bunların yalan ihbarları üzerine inceledi. Sonucu cemil deveci beyde isteyin versin size