banner388
banner390
banner410
banner408

Helal olsun Samsunlu Anıl hoca

Ağrı'da görev yapan Samsunlu Okul Müdürü Anıl Katkat'ın öğrencileri için temizlik yapması takdir topladı.

banner269

Helal olsun Samsunlu Anıl hoca

Ağrı'da görev yapan Samsunlu Okul Müdürü Anıl Katkat'ın öğrencileri için temizlik yapması takdir topladı.

16 Eylül 2017 Cumartesi 10:21
Helal olsun Samsunlu Anıl hoca

Samsun haber - Ağrı'da bulunan Şehit Uzman Çavuş Cengiz Türk Anaokulu'da Okul Müdürlüğü görevini yürüten 26 yaşındaki Anıl Katkat, okulun bakım ve onarım işlerine kendisi de yardım ediyor. Samsun Atakumlu olduğu öğrenilen Okul Müdürü Anıl Katkat, minik öğrencileri için, camları siliyor, halıları yıkıyor ve parmaklıkları boyuyor.

"ÇOK FAZLA MAAŞ ALINAN KEBAP İŞ..."

Fotoğraflar sosyal medyada paylaşılırken Ondokuz Mayıs Üniversitesi mezunu Katkat son paylaşımında "Eskiden okul müdürlüğünü, makam odasında misafirlere orta şekerli Türk kahvesi ısmarlanan, yalnızca masaya gelen evraklara havalı imzalar atılan, odada sıkılırsa da teftişe çıkılıp okul personelleri azarlanan, tüm bunlara rağmen derse girip soluksuz çalışan öğretmenlere göre çok daha fazla maaş alınan kebap bir meslek grubu olarak görürdüm. Hani belki hala aynı fikirlere sahip olanlar vardır diye bu görselleri buraya bırakıyorum. Neşet Ertaş'ın da dediği gibi "zor imiş meğer.." dedi.


 

Son Güncelleme: 16.09.2017 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıdvan 2017-09-16 20:29:43

Adamın dibi.İşte böyle eğitimciler lazım ülkemize.Öğretmenliği para lazanılan bir iş olarak görmemeli kendini onla özleştirmelidir tüm öğretmenler.Anıl hocayı örnek almalıyız.