banner388

Helal olsun Kibar amca!

Samsun’da yaşayan ve 12 yıldır kağıt toplayarak evini geçindiren Kibar Keskin, Samsun Valisi Osman Kaymak’ın başlattığı Samsunspor’a destek kampanyasına 555 TL bağışta bulundu.

Helal olsun Kibar amca!

Samsun’da yaşayan ve 12 yıldır kağıt toplayarak evini geçindiren Kibar Keskin, Samsun Valisi Osman Kaymak’ın başlattığı Samsunspor’a destek kampanyasına 555 TL bağışta bulundu.

08 Ocak 2018 Pazartesi 17:38

Samsun haber - Samsun’da yaşayan ve 12 yıldır kağıt toplayarak evini geçindiren 64 yaşında Kibar Keskin, Samsun Spora yaptığı 555 TL bağış hakkında, “Eşimin bir aylık masraflarını bağış yapmak istedim. Bunu söylediğim zaman hoş karşıladılar. Gücüm yettiğince kendi ekmek paramdan kesip yine yapmaya devam edeceğim” dedi.

“Gelirim yetmediği için bu işi yapmaya başladım”

Eşinin hastalığından dolayı ve zor durumda kaldığı için kağıt toplayıp evini geçindirdiğini söyleyen Keskin, “ Bu işi 12 yıldır yapıyorum. Eşimin hasta olmasından dolayı ve bütün bankalara borçlanıp zor duruma düştüğüm için bu işi yapmaya başladım. Banka hesaplarımdaki borcumu kapattım. Bu işi de ek olarak yapıyorum. Eşim 16 senedir şeker hastası ve gözleri görmüyor. Tedavisini de yaptıramadık. Aynı zamanda 2 saatte bir evime gidip eşimin ihtiyaçlarını karşılıyorum. Başka bir işten emekli oldum ve gelirim yetmediği için bu işi yapmaya başladım. İlkadım’da gidebildiğim yerlere gidip topluyorum” diye konuştu.  

“Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmedik”

Samsunspor’dan ümidini kesmediğini ve yine olsa yine yardım yapacağını dile getiren Keskin, “Samsunspor’a gönülden çok bağlıyım. Yolda dahi bir top oynasalar seyretmek zorunda kalıyorum. Ben burada gücümün yettiği kadarıyla yardım ettim. Eşimin bir aylık masraflarını bağış yapmak istedim. Bunu söylediğim zaman hoş karşıladılar. Gücüm yettiğince kendi ekmek paramdan kesip yine yapmaya devam edeceğim. Vali Bey benim gibi bir kişiyi görmek ve tanışmak istiyorsa çok memnun olurum. Samsun Spor için ümidimizi hiçbir zaman kaybetmedik” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 09.01.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2018-01-08 21:42:19

Gönlü zengin adam adam gibi adam

Avatar
Ahmet5561 2018-01-08 21:26:29

Amcam valla yazık billa yazık parana

Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-09 10:01:36

Helal olsun. Yazık diyenlere yazık olsun...

Avatar
Burhan kuşdoğan 2018-01-09 16:01:41

Beyefendi bence kaz gelecek yerden ördeği esirgememiş. Şimdi bunu duyan ve okuyan yardımseverler kendisine yardım kuyruğuna girer. Eşinin rızkını kesmiş.