banner388

Haluk Tan: Daha fazla çalışmalıyız

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumdan daha çok çalışarak kurtulabileceğini söyledi.

Haluk Tan: Daha fazla çalışmalıyız

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumdan daha çok çalışarak kurtulabileceğini söyledi.

02 Ağustos 2018 Perşembe 11:53

Samsun haber - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın her sabah canlı olarak sunduğu Uyan Samsun'a telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki doların hızlı yükselişiyle ilgili konuşan Başkan Tan, "Geçtiğimiz gün içerisinde Amerika ile yaşadığımız olayların farklı boyutlara taşınmak istenmesi ve Amerika'nın yapmış olduğu hamleler piyasalardaki ekonomik göstergelerdeki kırılganlıkları ortaya çıkardı. Türkiye olarak bu tip şeyleri hat sahada yaşayan ülkelerden birsiyiz. Bu artış ister istemez ekonomide tedirginlik yaratacaktır. Üretimdeki insanları etkileyecektir. Bu piyasaya olumsuz yansıyacaktır ama iş dünyası bunları daha fazlasıyla gördüğü için bunların üstesinde gelecek birikim ve tecrübeye sahiptir" dedi.

Daha çok çalışılması gerektiğini belirten Başkan Tan, "Biz üreticiler olarak işimizi iyi yapmalıyız. Türkiye'de bana göre ilk başta yapılması gereken şey herkesin işini iyi yapmasıdır. Ben bu konuda Türkiye'de biraz daha çalışılması gerektiğini kanaatindeyim. Mesela Kurban Bayramı tatili geliyor yine 9 gün tatil diyoruz. Günlerimiz tatillerle değil çalışmayla geçmeli, insanların tabiki de tatile ihtiyacı olacaktır ama bizim şuanda daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.