banner388

Gökce: Ne dediysek Ayvacık'a yapıldı

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökce, İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca'nın iddialarına sert tepki gösterdi.

Gökce: Ne dediysek Ayvacık'a yapıldı

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökce, İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca'nın iddialarına sert tepki gösterdi.

10 Nisan 2018 Salı 12:16
Gökce: Ne dediysek Ayvacık'a yapıldı

İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza, Ayvacık ilçesiyla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökce, ise Samsunhaber.COM'a yaptığı açıklamada İlmiza'nın iddialarını sert bir şekilde yalanladı.

“BİRİLERİ HAYAL ALEMİNDE YAŞIYOR”

"Fındığa, hayvancılığa yeterince proje üretilip desteklenmediğini" iddia eden İlmiza'ya cevap veren Başkan Gökce, "Nisan ayı itibariyle Ayvacık fındık desteklemeden 13 buçuk milyon TL kazandı. Ayvacık sınırları içerisinde bu para dağıtılacak. Yanı birileri hayal aleminde yaşıyor, bu gerçekleri artık görmeleri lazım. AK Parti hükümeti yıllardır bu desteği Türkiye genelindeki çiftçilere verdiği gibi Ayvacık ilçesindeki çiftçilere de vermektedir. Bunun aynında bir ay önce mazot desteği de yapıldı" dedi.

“70 MİLYON TL’LİK YATIRIM”

Ayvacık'ta son 12 yılda söz verilen çalışmaların yapılmadığı iddialarıyla ilgili ise Başkan Gökce, "Bizim ilçe merkezimizde iki mahallemiz var. Bunların alt yapıları daha önceden yapılmıştı. Büyükşehire geçildikten sonraki süreçte Çarşı Köyümüzde de çalışmalar yapıldı. Bu iddialarda bulunan ilçe başkanının da köyüne yakında konumda. Cumhurbaşkanımız hep derki bazılarının gözleri var görmezler, bu çalışmalar hep yeni yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayvacık ilçemizde 4 yılda 70 milyon TL yatırım gerçekleştirildi" diye konuştu.

“BU YAKLAŞIM MUHALEFETİN İŞİ”

Ayvacık'a yapılacak olan hastanenin başka ilçeye kaydırıldığı iddialarını yalanlayan Başkan Gökce, "Böyle bir söylem yok. Sayın bakanımız hastane olmayan yerlere hastane yapacağız, hastane bulunan yerlere de iyileştirme çalışmasına gideceğiz dedi. Bu noktada Ayvacık’a bir hastane yapılacağı bakanımız tarafından söylenmişse bu hastane önümüzde ki süreçte yapılacaktır. Sonuçta önemli olan devletin yatırım programına almasıdır. Hastanenin yapılması için yerimizi de tespit ettik. Yatırım o ilçeye gitti, bu ilçeye gitti gibi insanların kafalarını karıştıracak, dedikodu oluşturacak cümleleri kullanmak muhalefetin işidir. Onu söyleyen 140 Milyon TL'lik Ayvacık Çarşamba yolunun başladığını neden söylemiyor, bunu da görmek lazım" şeklinde ifade etti.

“ÖĞRETMENLERE ATILMIŞ BİR İFTİRADIR”

İlmiza'nın yaptığı açıklamanın öğretmenlere atılmış bir iftira olduğuna değinen Başkan Gökce, "Partinin kurucu yönetim üyelerinden birisiyim, 2006-2014 yıllarında ilçe başkanlığı yaptım. Son 4 yıldır meclis üyesiydim, mevlam tekrar ilçe başkanlığını nasip etti. 2002 yılında AK Parti iktidara geldiğinde Ayvacık ilçe sınırlarında 250-300 civarında öğretmen ihtiyacı varken sadece kadrolu 50 öğretmenimiz vardı. Ama şimdi Ayvacık'ta 300 öğretmenimiz görev yapıyoruz. Dendiğimi gibi öğretmenlerimize istifa ediyor olsa eğitim durma noktasına gelir. Öğretmenlerimiz bizim göz bebeğimiz, bu konu öğretmenlerimize atılmış bir iftiradır" şeklinde konuştu.

“AYVACIKLI GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Çeşitli görüşmeler yaparak Ayvacıklı gençlere iş istihdamı sağladıklarına dikkat çeken Başkan Gökce, "AK Parti ilçe teşkilatları, iş başvuru merkezi değildir. Bizim acizane iki diyaloglarımızla Ayvacık'ta 62 genç kardeşimiz Hasan Uğurlu barajında işe başladı. Ayvacık için bu büyük bir fırsattır. İlçemiz sınırlarında bulunan kurumlarda çalışanların yüzde 99'u Ayvacıklı gençlerden oluşuyor. Arkadaşlar yeni parti kurmanın heyecanıyla afaki şeyler söylüyorlar. Keza kaldı  ki bu tür imkanlarda Ayvacıklı gençlere öncelik veriyoruz" dedi.

Başkan Gökce sözlerini şu şekilde tamamladı;

"Biz Ayvacık'ta bu zamana kadar hiç yalan konuşmadık bu zamandan sonrada konuşmayacağız. Ne dediysek ne istediysek ilçemize yapılmıştır. "

Son Güncelleme: 10.04.2018 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adımbuvatanınevladı 2018-04-10 14:22:21

Bu muhalefet yapmayi hala ogrenemediler. Birde reisin dedigi gibi bekara kari bosamak kolay. Kendileri basa gelse iki gunde ulkeyi batiracaklar. Haricinde madem ilmiza beyefendi iddaalar atmis ortaya ispatlasin hangi ogretmen bu yuzden istifa etmis bi ogrenelim bizde bos bos konusmasinlar

Avatar
Atmaca 2018-04-12 19:15:28

Tabi kemalettin bey yaptıklarını söyleyecek yapmadıklarını kapatmak için kendisi ayvacık hapan boğazı grup yolunu görmüyor göremez mahalle yolları keza oyle okullarda bir sürü sıkıntı okul yüzünden köylü çarşamba civarına sürekli göç veriyo bunu bildiği halde konuşmuyor kapatmaya çalışıyor saygilar